Şimdi Ara

4 bin tl sistem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O kdv hariç fiyat kdv dahil fiyatı 1906tl.
  • francisco77 F kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim olur mu hiç bi bilgisayarcı hani aşırı samimi olduğun dükkan sahibi bi adam değilse onu yapmaz bu kişisel zevk herkese oyun kurar mp3 atarsa film atarsa bunun sonu neye varır :D unut onu sen eskiden mp3 cd çektirirdik internet cafede oyun çektirirdik veya formatta abi iki tane oyun at derdik ama bu farklı bi iş :D
  • gtx 980 ekran kartı ve 144 hz pgu monitörle bütçeyi zorlayıp golü atmış oluyorum..4 yıl sonra bir oyun çıkar da sisteminde şu eksik derse lşarşörde tek mermi kalmıyor
    biraz daha düşük bir sistem i2367 ile orta sahada top çevirsem 3-4 yıl sonra 144 hz oyunlar ve ekran kartları piyasada cirit attığında golü atsam nasıl olur acep..
    zarar mı yazar kar mı yazar
  • aoc g2460pqu sipariş edildi gelelim sisteme şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi francisco77 -- 4 Mayıs 2015; 15:18:51 >
  • şu konuya can katacak yeni fikirleriniz yok mu ey cemaat-i müslimin
  • dediğiniz yapılmıştır
  • monitör hariç bütçe 4600 e geldi inventus ta
    144 hz monitör tmm ..970 gtx diyorsun bir öneridir 1000 tl cepte kalır güzel..bütçe 3600 olur ..ısrarcı mısın peki bütçeyi kısma konusunda
    GTX 980 içindi yalnız 144hz monitör olayı.Gtx 970 alıcaksan 60hzde yeterdi,haberin olsun.
  • monitör kesinleşti şimdi...sistemin maliyeti ve beni ultra ayarlarda kaç yıl götüreceği ..orta ayarlarda kaç yıl gider hiçbir oyunu açamaz hale ne zaman gelir..
    bir oyunu en düşük ayarlarda oynamaya razıyım 8 yıl sonra ..oyunun hikayesine bakabileyim yeter ...5 yıl sonra oyunu açamayacak kadar sistem pert olursa o zaman şu an orta düzey bir sistemi tercih ederim kalan bütçeyi sistemi 5 yıl sonra güncellemek için kullanırım
    Sistemi sipariş ettin mi hocam sen?
  • Yok hayir..monitoru siparis ettim sadece ..sistemi inventustan dusunuyorum..zamanlamasi maliyeti ozellikleri sizlerin bilgi ve giruslerine gore sekillenecek...su an kabaca belli..monitorde 144 hz konusunda bir fikir birligi olunca ona karar vermistim ...bu sisteme de cogunluk ok derse siparisi verecegim..butun fikirleri duymak istiyorum hem 4-5 bin verip hem de pisman olmak en son istedigim sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi francisco77 -- 4 Mayıs 2015; 15:55:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aoc g2460 monitör
    gtx 970 ekran kartı
    toplam 4bin sistem + monitör ...5 bin tl sistemi aldım.
    görüş ve bilgilerini esirgemeyen tüm forumdaşlara can-ı gönülden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.