Şimdi Ara

4 çekirdekli telefonların işlemcileri hakkında..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu uygun yere mi açtım bilmiyorum şimdiden özür dilerim eğer yanlış yere açtıysam modlar umarım uygun yere taşırlar.. :)

Evet daha piyasaya çıkmadılar biliyorum ama yavaş yavaş bikaç fotoğraf görünmeye başladı fake vs. olsada azda olsa işlemci değerlerinin,testlerinin fotoğraflarıda var.Benim sorum sizce hangi işlemcili telefon tercih edilmelidir tegra 3 geliyor , İntel'in medfield ı çıkıyor,Qualcommun snapdragon'u var,Samsung sanırım kendi işlemcisini üreticecek... daha çıkmadan bir yorum yapılamayağını biliyorum ama eski gözlemlerinize,yeni capslere göre sizce hangisi ?

• Görüp performans teslerine sokmadan kim ne derse yalan olur.Bence bekleyelim ve görelim.
  • Daha çok erken bence. Doğmamış çocuğa don biçmek gibi birşey bu.
  • Yok beyler siz yanlış anladınız ben tahminen demiştim zaten :)
  • tegra 3 45nm ile çıkacak ve aralarında en düşük performansta olacak.

Samsung'un kendi işlemcisi daha güçlü olacaktır ancak ben x86 işlemcilerden ve windows 8'den umutluyum bakalım ne olacak.
  • Qualcomm u ki başarılı olur diye düşünüyorum çünkü 28nm ama arm nasıl birşey çıkarır bilemeyiz.
  • Vaktim olursa bununla ilgili bir yazı yazacağım buraya. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • testleri görmeden bişey söyleyemeyiz.
  • Galaxy Note kullanıyorum 1.4 ghz duo işlemcisi ,2500 mAh bataryası ile suana kadar kullandığım Galaxy S2,Htc Evo 3D ,Galaxy Nexus gibi androidli cihazlar arasında batarya performansı Hız konusunda en iyisi budur diyebiliyorum.

Ancak Batarya ,pil teknolojisi bu seviye kaldığı sürece işlemcisi ,3 çekirdekli 4 çekirdekli telefonların günümüz batarya teknolojisi ile benim için hiç bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 8 Ocak 2012; 16:52:21 >
  • dediğiniz doğru, bataryaların gelişmesi lazım.
  • Evet batarya konusunda firmaların kendilerini geliştirmesi lazım heryere sarj aleti veyahut ikinci bir batarya götürmek çok can sıkıcı bir durum.. Bekliyoruz @sugar_klavyeci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 9 Ocak 2012; 0:16:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.