Şimdi Ara

4 gb ram 2 gb nasıl görünür (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkopan

quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

1+1 çalışıyo ya onları sök diğer 1 + 1'i tak çalışıyomu bak bi. sorun acayip ya

denendi, sorun hala aynı

hocam valla allah kolaylık versin sorunun çok acayip

format sonrası 'sistem yükleme hatası' çıktı şimdi başıma, anakart ekranında donuyordu, sata hdd nin bağlantısını kestim bu sefer donmadan devam etti ama sistem yükleme hatası verdi, acaba hdd mi miladını tamamlamış, ya da bu işletim sistemi yükleme hatası çözülebilir mi

Yok ama kabloları sürekli söküp takma bi zaman sonra bozuluyolar. kabloları sım sıkı tak daha oynama. biosta donmasının sebebi kablo gevşekliği

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

quote:

quote:

Memtest 86 ile ram testi yapin dediginiz hata iyi bir hata degil.
    ikinci olarakta ramlerin chip sayilari kacar tane? tek taraf mi cift taraf mi buda onemli.

valla dostum pcye format attım win 7 vardı, xp 64 bit kurmaya karar verdim belki bi etkisi olur diye fakat formatın son aşaması varya hani şu restart atıp sistem yüklemesi yapıyo işte tam bunu yaparken pc anakart ekranında dondu, kaç kere kapadım açtım ramleri sök vs açılmadı ben sata hdd nin bağlantısını kesip tekrar açtım hoopp pc bu sefer anakart ekranını geçti ardından kapadım pc yi teekrar satayı taktım ama ne göreyim '' işletim sistemi yükleme hatası'' sorun sizce nerede arkadaşlar, tekrar format atmayı denedim gene aynı şey; format sonrası restarttan sonra ; sitems yükleme hatası ram görme sorunundan sonra bu çıktı pcyi açamıyorum bile şu an

Arkadasim benim sordugum yada soylediklerimi yapacak misin? su an bir yerden cevap yazdigina gore 1 bilgisayar daha var. memtest86 usb dende calisir cd dende.. windows acilmasina gerek yoktur.

diger sorumun cevabini da istiyorum... olan olmus bundan sonrasinda cozum ariyorsan benim sorularima cevap verirsen sevinirim. Diger turlu sana yardimci olamam veya olmam.

arkadaşım sorunlu olan pc masaüstü şu an yazdığım pc dizüstü bu nedenle ramleri test edemiyorum ki... bu bahsettiğin program hakkında bilgi verir misin pc açılmasada çalışır diyorsun anlamadım valla

• quote:

quote:

quote:

Memtest 86 ile ram testi yapin dediginiz hata iyi bir hata degil.
    ikinci olarakta ramlerin chip sayilari kacar tane? tek taraf mi cift taraf mi buda onemli.

valla dostum pcye format attım win 7 vardı, xp 64 bit kurmaya karar verdim belki bi etkisi olur diye fakat formatın son aşaması varya hani şu restart atıp sistem yüklemesi yapıyo işte tam bunu yaparken pc anakart ekranında dondu, kaç kere kapadım açtım ramleri sök vs açılmadı ben sata hdd nin bağlantısını kesip tekrar açtım hoopp pc bu sefer anakart ekranını geçti ardından kapadım pc yi teekrar satayı taktım ama ne göreyim '' işletim sistemi yükleme hatası'' sorun sizce nerede arkadaşlar, tekrar format atmayı denedim gene aynı şey; format sonrası restarttan sonra ; sitems yükleme hatası ram görme sorunundan sonra bu çıktı pcyi açamıyorum bile şu an

Arkadasim benim sordugum yada soylediklerimi yapacak misin? su an bir yerden cevap yazdigina gore 1 bilgisayar daha var. memtest86 usb dende calisir cd dende.. windows acilmasina gerek yoktur.

diger sorumun cevabini da istiyorum... olan olmus bundan sonrasinda cozum ariyorsan benim sorularima cevap verirsen sevinirim. Diger turlu sana yardimci olamam veya olmam.

çift taraflı ramler

• memtest86 yiwww.memtest.org dan ister iso halini yada usb edition halini dizustune indir. iso ise cd ye yaz usb ise bir usb bellegi kullan. sonra masaustune bu medyayi tak sanki windows kurarmis gibi medya uzerinden boot et. ramleri test edecektir windows a girmeye gerek kalmadan...

ramler icinde cift tarafli kac chip var diye sormustum. tek tek tek cevap almayalim hani siz ozen gosterin sordugumuz sorulara... 4 tane ram in istiyorsaniz resimlerini koyun daha rahat olsun.
  • quote:

memtest86 yiwww.memtest.org dan ister iso halini yada usb edition halini dizustune indir. iso ise cd ye yaz usb ise bir usb bellegi kullan. sonra masaustune bu medyayi tak sanki windows kurarmis gibi medya uzerinden boot et. ramleri test edecektir windows a girmeye gerek kalmadan...

ramler icinde cift tarafli kac chip var diye sormustum. tek tek tek cevap almayalim hani siz ozen gosterin sordugumuz sorulara... 4 tane ram in istiyorsaniz resimlerini koyun daha rahat olsun.

ramleri kontrol ettim çalışıyorlar =) , sorun harddiskteymiş çıkarıp başka pc de format atıp takınca sorunsuz çalıştı ama ramler hala 4gb olmasına rağmen toplamda 2gb görünüyor =(

• quote:

quote:

memtest86 yiwww.memtest.org dan ister iso halini yada usb edition halini dizustune indir. iso ise cd ye yaz usb ise bir usb bellegi kullan. sonra masaustune bu medyayi tak sanki windows kurarmis gibi medya uzerinden boot et. ramleri test edecektir windows a girmeye gerek kalmadan...

ramleri kontrol ettim çalışıyorlar =) , sorun harddiskteymiş çıkarıp başka pc de format atıp takınca sorunsuz çalıştı ama ramler hala 4gb olmasına rağmen toplamda 2gb görünüyor =(

Anakart marka/modeliniz nedir ?

Anakartını en fazla kaç gb ram destekliyor ?

Eğer en fazla 2 gb ram destekliyorsa daha fazlasını taksanız bile görmeyecektir.

• Canım kardeşim hiç bir sorun yok senin remlerinde senin remelrin zaten 2x512 =1 gb şeklinde dual remelr 4x512 de 2 gb rem yapar
    KVR533D2N4K2/1G dual çalışan 2 tane 512 mb rem kiti bunlar bu seri numarasında verdiğin linktede 1 gb gözüküyor yani 2 tane 512 mb 2 tane rem

seninde 4 tane bundan olduğuna göre 4 x512 mb rem oda 2 gb reme tekemül ediyor herhangi bir sorun yok anlayacağın verdiğin kodlu remelr 1 gb x 2 değil 512 x 2 şeklinde 4 rem soketine KVR533D2N4K2/1G takarsa n 2 gb remin olur 4 değil
    iyi forumlar
  • teşekkür ederim sorun çözüldü
  • SEvindim diyeceğimde sevinelecek bişey yok ortda sorun yok :)

iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.