Şimdi Ara

4 Gb Ram 3.12 gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Bilgisayarımda 2 GB 800 mhz DDR 2 ( birisi kingston, diğeri hi level iki ram var )
    İşletim sistemi Windows 7 Ultimate 64 bit. Fakat sistemde gözüken ram 3.12.
    Acaba neden bu şekilde gözüküyor. Ram'lerin yerlerini değiştirdim, ekran kartının kullanıp kullanmadığını baktım. Fakat hiç bir sorun gözükmüyor. Konu hakkında bir bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler

• yardımcı olabilecek birisi yok mu :/
  • Muhtemelen eksik görünen kismi ekran kartiniz kullaniyor.
  • Buna nerden bakabilirim tam olarak peki ? kullanıp kullanmadığını görebilir miyim ?
  • evet görebilirsin masa üstüne sağ tıkla kişiselleştir e tıkla görüntü ayarlarını değiştir e tıkla gelişmiş ayarlara tıkla ve ekran kartının özelliklerinde
    toplam bellek ayrılmış bellek ve ayrılmış video belleği kısmından bakabilirsin
  • Bu şekilde gözüküyor ama anlayamadım, ramden mi yiyor diye.

• unstrblchr kullanıcısına yanıt
    ekran kartı driverini kur öncehttp://www.nvidia.com.tr/drivers/results/73819

çalıştıra gel msconfig yaz önyükleme gelişmiş secenekler bellek üst sınırı 4096 yapacan sonra tiki kaldır tamamde yeniden başlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bellek üst sınırı 3200'den daha fazla gitmiyor :( ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra bakayım bir de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.