Şimdi Ara

4 GB RAM'e sahip Xperia XZ3 benchmark sonuçları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony'nin bir sonraki amiral gemisi Xperia XZ3'ün sızıntıları gelmeye devam ediyor. Berlin'de düzenlenecek IFA fuarında tanıtılacak cihazın 4 GB RAM' e sahip modelinin geekbench sonuçları görüntülendi. Sızdırılan görsel ile birlikte cihazın teknik özellikleri de ortaya çıktı.

Xperia XZ3 özellikleri

Geekbench sonuçlarına göre Xperia XZ3 Qualcomm'un güncel en güçlü çözümü Snapdragon 845'den güç alıyor. Sekiz çekirdekli yapıdaki bu işlemci Xperia XZ2 modelinde de yer alıyordu. Snapdragon 845'e sahip modelin geekbench skorunda tek çekirdek testinde 2330, çoklu çekirdek testinde 8665 skor aldığı görülüyor. Sony'nin Xperia XZ3 modelinde 4 GB ve 6 GB RAM'e sahip iki seçenek sunması bekleniyor. Cihaz ayrıca Android 9.0 Pie versiyonu ile gelecek. Depolama tarafında ise Xperia XZ3 microSD kart ile artırılabilir 128 GB hafızaya sahip. Cihazın arka tarafında firmanın en son tanıttığı 48 megapiksel çözünürlüğe sahip lense sahip olması bekleniyor. Sony ön tarafta da 13 megapiksellik selfie kamerasına yer vermiş. Tasarım olarak Sony Xperia XZ3'ün Xperia XZ2'deki çizgileri taşıması ve yumuşak kenar hatlarına sahip olması bekleniyor.  

Şu ana kadar sızdırılan bilgiler arasında cihazın fiyatı ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor. Cihaz özelliklerinin doğru olup olmadığı ise henüz Sony tarafından doğrulanmış değil. Xperia XZ3 Berlin'de düzenlenecek IFA fuarında tanıtılacak.  

• Şu an tanıtılıyor zaten
    www.sony.com
    Sony IFA 2019 News and Live Stream Product Announcements
    https://www.sony.com/electronics/ifa

• 3 yıl önce çıkan Apple A9'un Geekbench tek çekirdek skoru 2550 hâlâ da geçemediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'i marka olarak anlamak zor. Tarihinden pek ders alamıyor gibi. Bu ekran/kasa oranları ile işi zor. Telefonları estekik ve sağlamlık bakımından hoşuma gidiyor fakat ne zaman baksam hep çerçevelerin çok yer kaplaması sebebiyle düşüyor gözümden.

• Sony hiç telefon yapmamış gibi davranıyor,z5 ile Xperia zl yi tasarım olarak harmanlasa heralde Android camiasında başka cihaz alana tüh vah derlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaper2346 -- 30 Ağustos 2018; 15:05:57 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Sen 3 yıl öncede kaldın dostum şimdi moda ıspanakbench skoru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak sonunda sony güzel telefon yapmayı becermiş. Hala 4 gb ram, sanırım xz1de kullandığı 19 mp f2.0 kamerayı(ois yok) kullanmış. Tasarım anlamında güzel olsada donanım oalrak yine bir yenilik yok. Xz1'in kasası yenilenmiş hali

Nisanda çıkan xz2 nin üstüne 4 ay sonra xz3 duyuruldu. Şimdi sony xz2 nin yanları kavisli versiyonu olan xz3'e 800 euro isteyecek
  • Benim puanım bana yeter..

4 GB RAM'e sahip Xperia XZ3 benchmark sonuçları ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 30 Ağustos 2018; 17:29:32 >
  • Sony Mobile, ikinci bir Betamax felaketi oldu gözümde. Fazlası değil.
    Ne adamakıllı bir pazarlama stratejisi var ne de yenilikçi özellikler. Daha keskin ekran, unutmayın BRAVIA Engine, HDR 4K, tamam da bunlar XZ2'de de yer alıyordu. Şimdi QHD+ olmuş, biz Sony'i FHD panel kullandığı için seviyorduk.
    Hani tasarımda geriden geliyor diyoruz ama bu gözler ZL'yi gördü zamanında. Nasıl böyle bir geriye dönüş sergiledi Sony akıl sır erdiremiyorum.
    XA3 de gelmedi zaten ben en çok onu merak ediyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

3 yıl önce çıkan Apple A9'un Geekbench tek çekirdek skoru 2550 hâlâ da geçemediler.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 21 Ağustos 2021; 21:25:38 >
  • gerçekten bu test sonuçlarına göre telefon alan var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.