Şimdi Ara

4. GSM operatörü geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bas sinirsiz interneti hiz kisitlamasi cok dusmesin 2 senede lider ol ama cok baz istasyonu vs lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerlerinden bir farkı olacaksa kazanırlar. Sınırsız internet verip kota bitince 256 kbps ye düşse hemen geçerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Diğerlerinden bir farkı olacaksa kazanırlar. Sınırsız internet verip kota bitince 256 kbps ye düşse hemen geçerim.

+1
  • rekabet ortamı yaratabilecekse girsin, yoksa boşuna para ve emek kaybı olur.
  • Aslında henüz 4. operatör olmuyor çünkü Turkcell'in baz istasyonlarını kullanacaklarmış. İnternet içinde Türk Telekom'u kullanacaklardır, o zaman bildiğimiz sanal operatör oluyor. Kendi altyapısını kurmak için elinde başka frekanslarda olması lazım aksi halde 2600 MHz ile her eve bir baz istasyonu koymak gerekir. Bizim Türk şirketler az yatırım maximum kar mantığıyla çalıştığı için fazla risk almadan çekilebilirler.

Neyse izleyip görelim bakalım ne yapacaklar. Rekabet açısından iyi haber, Turkcell kalitesinde Türk Telekom fiyatında olursa muhteşem olur.
  • Turkcell ile anlaştıklarına göre muhtemelen Türkiye'deki tek gerçek MVNO olacaklar. Turkcell'in MVNO(Sanal Operatörlük) için teklif, talep almak için açtığı bilgilendirme sayfasıda şu:

http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/genel-bakis/sanal-mobil-sebeke-operatoru
  • Turkcellin böyle bir anlaşma yapmasına şaşırdım doğrusu. Yeni gelecek abonelerle sisteme daha fazla yük binecek hizmet kalitesinde büyük oranda düşüş yaşanır gibi geliyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda VOIP hizmeti vermektedir.
    Senelik 1 TL karşılığında 0212 909 ile başlayan telefon kullanmaktayım. CV'mde ev telefonum 0212 909 ile başlayan numaramı veriyorum. İnternetin olduğu her yerden arama alabiliyorum :) Ücretlendirme arayan için şehir içi, benim için internet kullanımı ;)
    Cep telefon numaramı vermek istemediğim kişilere de bu numaramı vererek cep telefonuma ücretsiz yönlendirme ile (abone olduğunuz numaraya yönlendirmeler ücretsiz) rahatça konuşabiliyorum.

4G ihalesine de girdiler ama yüksek bedellerden ötürü daha başlarda masadan kalktılar.
  • Önce Turkcell'i kullanıp sonrasında kendi baz istasyonlarına geçecekler sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Turkcellin böyle bir anlaşma yapmasına şaşırdım doğrusu. Yeni gelecek abonelerle sisteme daha fazla yük binecek hizmet kalitesinde büyük oranda düşüş yaşanır gibi geliyor bana.

Btk kurulu 2009 da vermiş olduğu karar gereği turkcell baz istasyonlarını kullanıma sunması mecburiyettir sanal operatorler için.Turkcell istedi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anemon198161 -- 10 Haziran 2016; 18:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.