Şimdi Ara

4 gün yemiştim açıldı ama bi daha 4 gün yedim niye? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KONU DIŞI BÖLÜMÜ KURALLARI

Aşağıda yazılı olan kuralları bölümü kullanan herkes kabul etmiş sayılmaktadır.

11) Yöneticiler hakkındaki şikayetlerinizi, konu açarak ya da konulara mesaj atarak değil, şikayet mesajı yolunu kullanarak veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak yapınız. Aksi halde bu tür şikayet içeren mesajlarınız ve konularınız silinecektir.

Kuralların Tümü İçin Tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 29 Temmuz 2007; 13:01:28 >
  • herkesin içinde söylesinler gizlimiz saklımız yok alimallah.yazılsın buraya ben şikayet sahibiyim ve buraya yazılmasını istemek hakkım cevabın
  • Geçenlerde ben de 4 gün ban yedim ve bu mail adresine yaklaşık 4 kez mesaj yolladım neden banlandığım konusunda ama cevap verilmedi. Hiçbir açıklama yapılmadan ban verilmesi bence yanlış. Bari nedenini söylesinler ona göre bir hatamız olmuşsa düzeltelim değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX

KONU DIŞI BÖLÜMÜ KURALLARI

Aşağıda yazılı olan kuralları bölümü kullanan herkes kabul etmiş sayılmaktadır.

11) Yöneticiler hakkındaki şikayetlerinizi, konu açarak ya da konulara mesaj atarak değil, şikayet mesajı yolunu kullanarak veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak yapınız. Aksi halde bu tür şikayet içeren mesajlarınız ve konularınız silinecektir.

Kuralların Tümü İçin Tıklayınız

• quote:

Orjinalden alıntı: Blacknight

Pardon canım hata oldu düzeltiyorum hemen

daha gülüyüm şuna ya

• ilk cezanızı uyarı üst limitiniz dolduğu için almışsınız.
    daha sonraki cezanızı ise forumda kullanılması yasak olan bir kelimeyi telaffuz ettiğiniz için direkt 5 puanlık bir uyarı aldığınızdan dolayı otomatikman almışsınız...
  • o kelime ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

o kelime ne

cıvıtmayalım...
  • özel mesajla söyler misiniz hangi kelimeyi kullanmışım?farkında değilim kullandığımın?bi daha dikkat ederim ona göre hangi kelimeyse
  • iletildi...
  • teşekkürler bilgilendirme için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.