Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

4 gündür geçmeyen baş ağrısı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guzel kardesim oncelikle oyle hic kimseden tavsiye alipta ilac kullanma. Vucudun emanetse onu bilemem tabi.
    Muhtemelen acil servise gittin. Cunku oradaki doktor arkadaslarim acil durumlari eler. Senin anlattigina gore menenjit acisindan kernig-brudzinski bakmis.

Ates dedigin sey oyle sicaklik hissi degildir. 38.3 ustundeki vucut isisi(koltuk alti) ates olarak kabul edilir.

Eger atesini olcup bana soylersen yine yardimci olabilirim. Ben acikcasi sinuzit dusunuyorum. Sinuzut %90 ates yapmaz. Eger daha once sinuzit gecirdiysen tani ihtimalini bir parca artirir. Kafani one eg ve yuzunde igne batiyormus gibi bir his oluyor mu? (Aslinda muayene ile bakmak lazim)

Bu yuzden tavsiyem kbb yada noroloji poliklinik sirasi almaniz. Acil servise degil. 2.si organik nedenler elenmeden paikiyatrik tanisi o kadar kolay konulamaz. Hatta cok cok zordur.

Bu yuzden tavsiye ile degil bolumun doktoruna gidip muayene olmakla bu is hallolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

quote:

Orijinalden alıntı: caglar03

18 yaşındayım hocam
    doktor sırt üstü yatırdı başımı tutup göğsümü diğer eliyle bastırıp başımı öne doğru hareket ettirdi (galiba menenjit kontrolü yaptı). kısacası dedi gibi
    3. soruyu da şimdi denedim de değdirebiliyorum

tamam kardesim.bende doktorun yaptigi hareketi tariflemeye calistim sana yap diye
    .bogaz enfeksiyonu ,tonsillit falan bas agrisi yaparda niye bu kadar araliksiz ve 4 gun surerse.kardesim soyle iyi bir doktora gorun.ne cikarsa banada msj at ne oldugunu merak ettim.Allah sifa versin.

sağolun hocam,teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Guzel kardesim oncelikle oyle hic kimseden tavsiye alipta ilac kullanma. Vucudun emanetse onu bilemem tabi.
    Muhtemelen acil servise gittin. Cunku oradaki doktor arkadaslarim acil durumlari eler. Senin anlattigina gore menenjit acisindan kernig-brudzinski bakmis.

Ates dedigin sey oyle sicaklik hissi degildir. 38.3 ustundeki vucut isisi(koltuk alti) ates olarak kabul edilir.

Eger atesini olcup bana soylersen yine yardimci olabilirim. Ben acikcasi sinuzit dusunuyorum. Sinuzut %90 ates yapmaz. Eger daha once sinuzit gecirdiysen tani ihtimalini bir parca artirir. Kafani one eg ve yuzunde igne batiyormus gibi bir his oluyor mu? (Aslinda muayene ile bakmak lazim)

Bu yuzden tavsiyem kbb yada noroloji poliklinik sirasi almaniz. Acil servise degil. 2.si organik nedenler elenmeden paikiyatrik tanisi o kadar kolay konulamaz. Hatta cok cok zordur.

Bu yuzden tavsiye ile degil bolumun doktoruna gidip muayene olmakla bu is hallolur.

öncelikle cevabınız için teşekkürler

dediğiniz gibi acile gittim çünkü akşam saati gitmek zorunda kaldım

bugün ateşim çıkmadı hocam, o dediğiniz hareketlerde de iğne batıyormuş gibi bir his olmuyor. ayrıca daha önce sinüzit olmadım ve herhangi bir teşhiste bulunulmadı

doktor eğer ağrı geçmezse nörolojiye görünürsün dedi, eğer yarın da devam edersem pazartesi gününe gitmeyi planlıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.