Şimdi Ara

4 haneli numaralara mesaj atamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
48.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  4 haneli numaralara mesaj atamama sorunu 4 haneli numaralara mesaj atamama sorunu

Merhabalar; daha önceden herhangi bir sorun olmuyordu fakat son zamanlarda 4 haneli numaralara mesaj atamıyorum(mesela 7000 e mesaj atamadığım için online servisi kullanamıyorum) İnternetten baya araştırma yaptım fakat hala sorunum düzelmedi. Resimde görüldüğü gibi bu tür mesajlara "her zaman izin ver" dedim. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Farklı SMS programları denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Sorunun çözülmesi için ne yapabilirim acaba? Yardımcı olursanız gerçekten makbule geçer çünkü baya mağdur oluyorum bu konuda
    Şimdiden çok teşekkür ederim
     4 haneli numaralara mesaj atamama sorunu 4 haneli numaralara mesaj atamama sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

4 Haneli Numaralara Mesaj Gönderemiyorum, Çözüm Önerileri

Bazı kullanıcılar, 4 haneli numaralara mesaj gönderememe sorunuyla karşılaşabiliyor. Bu sorun, "4747 mesaj gitmiyor", "4747'ye mesaj gönderemiyorum" veya "iPhone'da 4 haneli numaralara mesaj atamıyorum" gibi çeşitli ifadelerle kendini gösterebilir.

Bu sorunun birkaç olası nedeni vardır:

• Operatör Kısıtlaması: Bazı mobil operatörler, kısa mesaj servislerini (SMS) yalnızca beş haneli veya daha uzun numaralara izin verecek şekilde kısıtlayabilir.

• Cihaz Ayarları: Cihaz ayarlarınızda, kısa mesaj hizmetleri için doğru numara formatı seçilmemiş olabilir.

• Ülke Kodu Sorunu: Uluslararası mesajlar gönderirken, ülke kodunu doğru girdiğinizden emin olmalısınız. Bazı 4 haneli numaralar, belirli ülkeler için özel kısaltmalar olabilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• Operatörünüze Başvurun: Mobil operatörünüzle iletişime geçerek 4 haneli numaralara kısa mesaj gönderip gönderemeyeceğinizi teyit edin.

• Cihaz Ayarlarını Kontrol Edin: Cihaz ayarlarınızda "Mesajlar" veya "Kısa Mesaj" bölümünü bulun ve numara formatının doğru olduğundan emin olun.

• Ülke Kodunu Gözden Geçirin: Uluslararası bir mesaj gönderiyorsanız, ülke kodunu doğru girdiğinizden emin olun.

• Alternatif Mesajlaşma Uygulamalarını Kullanın: Bazı üçüncü taraf mesajlaşma uygulamaları, kısa mesaj servislerinin kısıtlamalarını aşmanıza olanak tanıyabilir.

• Numaraları Kişilerinize Kaydedin: Bazı durumlarda, 4 haneli numaraları kişilerinize kaydetmek, mesaj göndermenize izin verebilir.

Yukarıdaki adımları izleyerek, 4 haneli numaralara mesaj gönderememe sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz. Sorun devam ediyorsa, doğrudan operatörünüzle iletişime geçmek en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba, sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum ama, Mesajınızı okuduktan sonra deneme amaçlı 7000'i engelledim. Premium SMS gönderme seçeneğini her zamana sor olarak ayarlayınca engellemeyi kaldırdı ve tekrar mesaj gönderilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona root attım halloldu, öneri için teşekkürler ama :)
  • format resete hiç gerek yok arkadaşlar. uygulama yöneticine girip, hepsi kısmına, ordanda mesaj yazan yere, varsayılanları sil e yada daima izin veri seçerek düzeltebilirsiniz. kısacası uygulama yöneticisinden mesaj kısmını bulup düzeltebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Gönderme Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.