Şimdi Ara

4 Lastik sökme takma ücreti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
27.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün bijonlardan bir tanesi sökülmedi boşa döndü. 2 sene önce kırılmıştı aynı bijon. Bijon taktırmak içinde başka sanayiye gittim.

balans + lastiklerin değişimi 50 TL
    Bijonun sökülmesi 20 TL

Diğer sanayide

4 bijon (2 tanesi de diş kapmış. Sökerken 1 tanesi daha kırıldı. Sağlam 1 bijon kaldı onuda değişsinler dedim. ) 40 TL
    Takması 50 TL ( Bence çok aldı Gerekli malzeme ile ben bile yapardım. )
    Rot 30 TL

180 TL

İzmirde güzel Rot balans ustası tavsiyesi alınır.
  • Ben de kışa girerken 17 jant olduğu için 60 TL ödemiştim. 17'ye kadar 50 liraymış
  • merhaba değerli araç sahipleri
    bu konuyu nette gezerken tesadüfen gördüm ve 28 yıllık tecrübeme dayanarak bir yorum yapmak istedim
    lastik değişim işlemlerinde farklı ücret uygulamaları görüldüğü doğrudur çünkü bir sistem ve ya kuruluş bunu denetlemiyor
    aslına bakarsanız lastik bayii arkadaşlar bayisi olduğu firmanın fiyat politikasını uygulasa sizler buna çok pahalı olduğu için
    yanaşmayıp başka arayışlara girecek ve işinin ehli olmayan kişelere canınızı taşıdığınız aracınızı emanet edeceksiniz.

fiyatların tutarsızlığı hakkında bilgi vermek istiyorum
    1:Bulunduğu il veya ilçeye göre kira bedelleri örnek: İstanbul 200metre kare dükkan 7.000tl den başlayıp 30.000tl ye kadar çıkıyor
    ama Kocaeli' nde 600,00TL den 10,000TL ye kadar çıkıyor tabiki aylık
    2:Kullandığı cihazlar merdiven altı diye tabir ettiğimiz firmalarda bir sökme takma makinasına ödenen bedel 10,000TL yi bulmaz
    ama ben iyi bir hizmet vermek istiyorum dediğinde lastik sökme takma makinası 15,000TL den 140,000TL ye kadar çıkıyor
    şu ana kadar sadece sökme takma makinası konuştuk bunun kompresör'ü,Balans makinası vs vs
    Burdan şunu çıkarta bilirsiniz adam bu aracın içinde can taşınıyor ben daha iyi ve profesyonel iş yapacağım dediğinde
    yalnızca makinaların değeri 400,000Tl ve üzerine çıkıyor Rot ayarı dahil
    sizde iyi hizmet almak istiyorsanız bedelini ödemeniz gerekiyor
    bu gün en ucuz lastik 150,00TL ve aracınızı yolda tutan tek şey lastik
    yapılan işe verilen emeğe saygı duyalım
    eğer lastik tamirini kim nasıl yapıyor sorusuna gelirsek fitil,soğuk yama ve mantar yama olarak mantar yama bir çok üretici
    tarafından lastik garantisini bozmaz tabiki işçiliği daha zor ve iyi bilmek gerekir bu yüzden bir mantar yama onarımı bedeli
    50,00TL olması gayet normal çünkü lastikçi arkadaşlarda bu yamaya çok para vererek alıyor

Herkeze saygı ve sevgilerimi gönderiyorum

4 Lastik sökme takma ücreti

• Daha dün değiştirdim bende Eskişehir'de 80 de 5 yıldır aynı yere gidiyorum 70 lira ver yeter dedi,40 TL ye yapan yerde var tabi ama isin ehli olmayan kişilerde lastikçi dükkanı açmış insan ister istemez tedirgin oluyor,Sene 2013 te bı kış lastiği aldım internetten anlaşmalı yeriniz varsa orda taktirabilirsiniz dediler lastik bimnenne bayisi taktırdım araba 90 100 deyince yolda hırçın boğa gibi saga sola atıyor kendini bı kaç sefer servis yolunu tuttum sorunun lastik balansindan olduğunu öğrendim ve servisinde balans makinası tamirdeymis beni bu gittiğim yere yönlendirdiler,sabah 8 de gittim ilk ben dükkanın önüne park ettim 3 araç olduk daha dükkan açılmadan,işim bitti söyle rot balanscilara bakıyorum geçerken sinek avlıyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.