Şimdi Ara

4 lüleri uzun süre açık tutmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
42.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hardwired

izmir’de yaşıyorum 22 senedir ve tam tersine bu 4’lü terörünü yapan görgüsüz medeniyetsiz kendinden başka kimseyi düşünmeyen insanlardan nefret ediyorum.

Türkiye genelinde sinyal vermek angarya gelir tamam ama izmire özel 4lü flaşör için değişik adetler geliştirmişler insanlar gerçekten tuhaf 4lü yanıyor olduğunda istedikleri yerde durabilirler ilk defa gördüğüm şeyler kaldırıma park yapmazlar engelli rampasına duyarlılar ama kavşağın içinde adaya çıkıp park yapılabilir sağa çekip kapıyı açarsın ya vururlar mı dururlar mı şerit tıkanır mı akan trafik önemli değildir haklı çıkarsın halbuki trafikte kapak ekstraya girer park halindeki araca çarpmış olmazsın

Deprem döneminde başıma bu geldi önümdeki hanım şehir içi dar bir sokakta yaktı 4lü hızlıca sağa çekti gayet nizami aynı süratle açtı kapıyı çarpmadım ama kapanamayacak şekilde ancak durduk geri gitmem mümkün değil dolu kaldık kadın birader kamyonla girseydin park etmişim görmüyormusun diye şak haklı çıktı ya la.

• Konuyla ilgili olarak yazayım.

Geçen hafta doblo aracımın dörtlülerini parkettince açık unuttum.Sadece 30 dakika sonra araç marş almadı tabiri caizse vurdurarak çalıştırdık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz.

Sigortalar bağlı oldukları yükün çektiği maksimum akıma göre seçilip takılır.

Bu düşünceye göre yorumlarda bir arkadaşın dediği gibi, gece yolcuklarında far açık gittiğin zaman far sigortasının da atması lazım gerekir.

Böyle şeyler anlatan insanlara kulak vermeyin.

• 4lüleri açık unutmamışım ama çalışmayan tepe lambasını kurcalamıştım o on tarafta kalmış. döndüümde akü bitmişti.

bu arada 4lüleri terörizm olarak kullanmıyorum. gerçekten bi problemim olduğunda, park edeceğimde, ani fren durumlarında. arabanın içinde kendimce bi bela yaşadığımda ha bir de en çok dik yokuşlarda yakıyorum, arkamdakine arabanın kıçına çok yaklaşma gibisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Konuyla ilgili olarak yazayım.

Geçen hafta doblo aracımın dörtlülerini parkettince açık unuttum.Sadece 30 dakika sonra araç marş almadı tabiri caizse vurdurarak çalıştırdık.

akünüzün ömrüne baktırın hocam, yolda bırakmasın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.