Şimdi Ara

4 marka ve model arasında seçime yardım ltf. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • madcow165 kullanıcısına yanıt
    29" düşündüğüm için big nine diyorum sizce?
  • reyiz sen bilirsin de dediğim gibi alternatiflerinin yanında donanım olarak zayıf kalıyor.alırsan memnun olursun ama almışken iyisini al derim.bak 760 dolar yazıyor.1400 lira para eder.onun yerine kadrosundan da emin olduğumuz ve bence daha karizmatik olan daha donanımlı carrora big 929 u tavsiye ederim.
  • Bisiklet seçmek ne zor şeymiş. Hele ki pimpirikli bir insansan :)
    Başlı başına bir dünya ve bilinmei gereken çok materyal var.
    Carraro big 969 genel anlamda hepsinden bir adım önde şuan için. Acaba kadro ve maşa açısından değerlendirecek olursanız nasıldır diğerlerine göre?
  • Meridalarda altus olabilir fakat kadrosunun kalitesi diğerlerinden daha yüksek.Bence Merida alın ileride Altus takarsınız arka arttırıcı dediğin 60 TL zaten (alivio için konuşuyorum),aynakolu da 100 tl civarı.Kollar ve zincirin değişmesine gerek yok zaten 9'lu sistem.Bence big nine alın dediğim gibi yaparsınız sonra.Ayrıca meridaların lastikleri biraz sorunlu çabuk patlıyor (yarışları takip ediyorsanız fark etmişsinizdir merida takımının lastikleri çok patlar).Lastikleri de değişmeniz gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 6 Haziran 2014; 14:29:19 >
  • Kefalci kullanıcısına yanıt
    Bu açıklamalar yardımcı olsı saolun. Peki bu vites attırıcılar arasındaki fark nedir? Yani Alivio ile Altusun işlevsel olarak ne farkı var? Bu kadar para vermişken lastikleri neden bu şekilde erken patlıyor onuda anlamadım? Aklımda merida var ama böyle sorunşar yüzünden carraro big 929 cazip gelmeye başladı sanki. Meridadaki ayna kol damı zayıf?
  • Bugun metin bike dan big nine 40 29er bisikletimi aldim. Otda orbisplus marka alivio donanimli 20" bir bisiklet bardi onu tavsiye ettiler. Cok terettutte kaldim ama meridanin kadrosu ve genel hirunumu cok daha hosuma gitti. Hem markasida guvenilir. Gerci digerinin kadroaununda omur boyu garantisi vardi. Kadrosuda 18" oldugu icin pek icime sinmedi zaten. Yardimci olan herkese tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekinger

Bu açıklamalar yardımcı olsı saolun. Peki bu vites attırıcılar arasındaki fark nedir? Yani Alivio ile Altusun işlevsel olarak ne farkı var? Bu kadar para vermişken lastikleri neden bu şekilde erken patlıyor onuda anlamadım? Aklımda merida var ama böyle sorunşar yüzünden carraro big 929 cazip gelmeye başladı sanki. Meridadaki ayna kol damı zayıf?

Orbis alınmaz iyiki Merida almışsınız,hayırlı olsun.Alivio,Altus'a göre daha seri ve hatasız geçiş sağlar,5000 km rahatça kullanabilirsiniz,daha hafif ve dayanıklıdır.Zayıf değil fakat alivio daha iyidir.Profesyonel kullanmadıkça pek fark olmaz aslında,şimdilik sadece ego tatmini :) Fakat kullanın,alıştıktan bir süre sonra yeterli gelmeyecektir zaten :) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcow165

Hocam ayna kol pedal attığın yaratık yok mu aha o
    Yani ön dişliyi hareket ettirdiğin çubuk. Önemli pir parça.

Ben sana shimano markası için fren vites aynakol gibi kompanentlerde ki kalite sıralamasını yazayım ona göre karar ver.düşükten yükseğe doğru şu şekilde:

Tourney
    Altus
    Acera
    Alivio
    Deore
    Hone
    Deore LX
    SLX
    Deore XT
    DXR
    Zee
    Saint
    XTR

honeyi bile katmissiniz ya siralamaya :D

• Kefalci kullanıcısına yanıt
    Icimi rahatlattiniz tsk ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.