Şimdi Ara

4 mü 5 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackKhan

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

İkilemde kaldıysan 4s al ortasını bul. Şunu da unutma sıfırında 4s le 5 arasında pek fark kalmıyor.

Ben 5S ve 5 arasında kaldım. 4S niye dediniz ki? Bir de sıfırında fark yok ne demek?

Hocam kıyası reyosa adlı arkadaş için yapmıştım. Sıfırda fark yok derken 4s ile 5 arasında sıfırında fiyat olarak çok fark yok demek istedim. Zaten 5s için pek bi fikrim yok. Ben param ve ihtiyacım olduğunda alabileceğimin en iyisini alanlardanım teknolojinin sonu yok nede olsa. Yani ben bilmez 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

İkilemde kaldıysan 4s al ortasını bul. Şunu da unutma sıfırında 4s le 5 arasında pek fark kalmıyor.

Ben 5S ve 5 arasında kaldım. 4S niye dediniz ki? Bir de sıfırında fark yok ne demek?

Hocam kıyası reyosa adlı arkadaş için yapmıştım. Sıfırda fark yok derken 4s ile 5 arasında sıfırında fiyat olarak çok fark yok demek istedim. Zaten 5s için pek bi fikrim yok. Ben param ve ihtiyacım olduğunda alabileceğimin en iyisini alanlardanım teknolojinin sonu yok nede olsa. Yani ben bilmez 5s

Pardon hocam konuyu sahiplendim birden
    Ya şimdi 5 alcam 5S çıkacak fiyatlar düşecek. Fiyatlar düşünce alsam desem o zaman da yurtdışında kimse yok ikilemde kaldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon hocam konuyu sahiplendim birden
    Ya şimdi 5 alcam 5S çıkacak fiyatlar düşecek. Fiyatlar düşünce alsam desem o zaman da yurtdışında kimse yok ikilemde kaldım.

Eskiden söylediklerini bende takıyordum sonraları şöyle bir algı oluştu birincisi 3-5 fazla verip 2 yıl TR garantisi almak sonuçta bir şey olursa hemen servise yollarım çok fazla beklemem kimseyede ricada bulunmak zorunda kalmam. İkincisi ömür gidiyor ben bunu istiyorum benden kıymetli değil param olursa çok istersem ilerde yenisini alırım diyor. Kendimi gaza getirip alıyorum. Tabi bu benim kanaatim.

• quote:

usta 1 ay 4s kullan 1 ayda Iphone 5 kullan arasındaki farkı o zaman anlarsın

• iphone 5 kullanıyorum boyut olarak çok büyük sayılmaz ama bana göre yeterli , büyük ekran istiyorsan apple dan samsung a yönelmelisin ama samsungların ekranlarındada çok sorunlar çıkıyor işin özü ip5 alırsan pişman olmazsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Abicim siz salak misiniz beyniniz yetmiyor mu telefon secmeye? Niye bu kadar buyuyor yani git al hamgisini begenirsen! Ban yemek ugruna akliniza fikrinize sovecem bigun ya ne kadar ahmak var 4 mu alayim 5 mi s4 mu one mi jb yapayim mi jb nasil yapilir iphone nasil kullanilir.. Ne bunlar ya ..

Ağzını topla terbiyesiz adam. Sanane isteyen istediğini sorar.

Peki. Ama bir gun bu forumda yetisip sadece yardim etmek icin bulunmaya devam eden benim gibi insanlar ayni cevabi 150 kere vermekten bikacak. Yazik olacak. İstediginiz gibi devam edin. Sikayet edin banlattirin ki daha cabuk kopayim copluk haline gelen forumdan.

• 4s bana mantıklı gelmiyor çünkü 5s çıkınca 4s çok ucuzlayacak ama bu uzun bir süreç olucak ya en yeniyi ya da en eskiyi almayı planlıyorum bu aralar aklım 4 ten yana fakat iphone 5 in büyük ekranı cezbediyor ne biliyim elde bir bilgisayar havası veriyor özellik olarak iphone 4 ün bana yeteceğini düşünüyorum çünkü yüksek işlemcili bir bilgisayarım ve ipad minim var yani telefona durmadan başvuracağımı düşünmüyorum biraz dış görünüş cezbediyor ve ios güncellenme sürümleri falan bu arada hepinize teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.