Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justimefor

Ah bu kardeşler...
    Kardeşim Fruit Ninja'nın bombasızını oynamak istiyor diye JB yaptım biliyor musunuz Kredi kartım yok olsada Apple'a kart numaramı vermezdim gerçi
    Evet orası öyledir ya iOS'un üstüne mobil işletim sistemi tanımam harika.
    Yalnız kilit açarken menüye girdiğinde 3 saniye işlevsiz bekliyor takılıyor o canımı sıkıyor bazen. Umarım 6. sürümünde düzelir

Biz 20 TL'lik sanal ek kart oluşturduk, onu kullanıyoruz. Şimdilik Tap Tap Revenge 4 satın aldık satın aldık sadece. Evet öyle bir sorun var kilidi açtıktan sonra. Genelde tüm uygulamaları kapatıp kilitlerseniz ondan sonra oluyor. 5.1'de yoktu, 5.1.1'de yapmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar, bir kaç gün içerisinde 2. el ipod touch 4 alacağım. 2. el ürün alırken nelere dikkat etmem gerekir acaba ipod'larda? Cihazı elden alacağım bu arada. Yardımcı olursanız çok memnun olurum, saygılarımla...

tam 10 gün önce bende aldım 2. el 4.nesil buyur bunlarda benim maddelerim;
    1-Kulaklık takıp ses çıkışı denetlenecek
    2-Ekranın her tarafı dokunuyor mu diye test edilecek
    3-Bataryanın sağlam olup olmadığı öğrenilecek
    4-Fiziksel tuşların çalışıp çalışmadığı kontrol edilecek
    5-Ürünü şarja takıp şarj alma kısmında bir sorunu var mı denetlenecek
    6-Ekranda sorun, çizik, yansıtma ışık kaçırma var mı kontrol edilecek
    7-Kameralar denenecek

Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim, şuan work and travel'da Amerika'dayım ve cihazı burdan aldım. 32GB olarak 140 dolara (sadece cihaz kutu ve içeriği yok sadece silikon kılıfı var) elden alındı fakat kendim değil arkadaşım almış benim işte olduğum saatte. Arka kısım çoğu ipodda olduğu gibi çiziklerle dolu ve dikkatimi çeken bir diğer kısımda ses kısma butonunun hizasından ön yüzeyden dikkatlice bakıldığında kasa yarım milimetre kadar dışarıya doğru yamulmuş kavis almış yani ama sorun değil benim için. Satın aldığım adam iade kabul ederim dedi, yorumlarınıza göre karar vereceğim. Gelelim kriterlerinizdeki değerlendirmelerime;

1-Kulaklık takıp ses çıkışı denetlenecek
    - Farklı bir kulaklık ile denedim gayet sorunsuz çalışıyor

2-Ekranın her tarafı dokunuyor mu diye test edilecek
    - 1 saattir kurcalıyorum bir sıkıntı yok gibi

3-Bataryanın sağlam olup olmadığı öğrenilecek
    - Şimdilik tek sıkıntım bu gibi görünüyor, 1buçuk saattir kullanıyorum bir çizgi düştü gibi birşey wifi sürekli açık. Sizin ürürününüzün şarjı ne kadar gidiyor wifi açık, kapalı, karma

4-Fiziksel tuşların çalışıp çalışmadığı kontrol edilecek
    - Sağlıklı olarak çalışıyorlar

5-Ürünü şarja takıp şarj alma kısmında bir sorunu var mı denetlenecek
    - Arkadaşın şarj kablosu ile denedim bir sorun yok

6-Ekranda sorun, çizik, yansıtma ışık kaçırma var mı kontrol edilecek
    - Ekranda bir çizik göremedim sabah birdaha bakacağım

7-Kameralar denenecek
    - Kameralar sorunsuz

Ne demek yardımcı olmak hoşuma gidiyor
    Çok uygun fiyata almışsınız ben burada 8gb aleti 240 liraya aldım
    Arka kısımda çökme yoksa çizikler önemsiz ben bir kılıf taktım arkaya sorun çözüldü çizikler görünmüyor bile :D İsterseniz oradayken gelaskin alın çok kaliteli oluyor onlar.
    Kasanın dışa doğru eğim alması benim alette yok. Nasıl oluşmuş zararı nedir bilmiyorum açıkcası. İsterseniz 4-5 gün kullanın eğer bir sorun teşkil etmiyorsa sizde kalır ama donanıma zarar verecek gibiyse aleti kötü etkilemişse değiştirmekte fayda var
    Benim batarya wifi açıkken 4 saat gidiyor wifi kapalıyken 11 saat, karışık kullanımda 6 saat gidiyor. Sizinki çok iyi durumda batarya olarak
    Ha unutmadan ekranın köşelerine bakın açılma var mı tamir görmüş mü ?

gelaskinslere baktım ebay'den ama pek çeşit yok 3M tarzı stickerlardan var ama bunu kendim uygulayamam sanırım. Eğim dediğimi herkes göremez benim gibi çok titiz olması gerek. Sanırım bir düşme sonrası olmuş yada fabrikasyon öyle bir sorun teşkil etmiyor şimdilik. Pil konusuna çok sevindim, köşelerede iyice baktım ama her taraf eşit ve sorunsuz görünüyor. umarım sonraları bir sorun çıkarmaz ama cihazdan son derece memnunum 1 gündür kullanmama rağmen. Çıktığından beri neden almada anlam veremedim bu arada kulaklık tavsiyesi alabilirim 20 30 dolar civarlarında, teşekkür ederim

ığımŞu siteyede bir göz gezdir
    http://www.gelaskins.com/
    Eğer sorun çıkarmıyorsa kendinizi üzmeye değmez ya nasıl olsa ikinci el kullanılamayacak hale getirene kadar kullanın
    http://www.amazon.com/JVC-HAFX1X-Headphone-Xtreme-Xplosivs/dp/B004M8SAJ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1346493665&sr=8-1&keywords=earphone JVC.. Japonlar yapıyor bir bakın isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: _lightning_

quote:

Ah bu kardeşler...
    Kardeşim Fruit Ninja'nın bombasızını oynamak istiyor diye JB yaptım biliyor musunuz Kredi kartım yok olsada Apple'a kart numaramı vermezdim gerçi
    Evet orası öyledir ya iOS'un üstüne mobil işletim sistemi tanımam harika.
    Yalnız kilit açarken menüye girdiğinde 3 saniye işlevsiz bekliyor takılıyor o canımı sıkıyor bazen. Umarım 6. sürümünde düzelir

Biz 20 TL'lik sanal ek kart oluşturduk, onu kullanıyoruz. Şimdilik Tap Tap Revenge 4 satın aldık satın aldık sadece. Evet öyle bir sorun var kilidi açtıktan sonra. Genelde tüm uygulamaları kapatıp kilitlerseniz ondan sonra oluyor. 5.1'de yoktu, 5.1.1'de yapmaya başladı.

Umarım sorun 6da çözülür ya. Tüm uygulamaları kapatmadan kilitlemiyorum

• vatanda 437TL haftasonu indirimi yapmışlar iyi mi arkadaşlar sizce?
  • Bir şey sormak istiyorum. iTunes oyunları nereye atıyor? C taştı yahu . Ona göre yedekte alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1024

vatanda 437TL haftasonu indirimi yapmışlar iyi mi arkadaşlar sizce?

güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: bego965

Bir şey sormak istiyorum. iTunes oyunları nereye atıyor? C taştı yahu . Ona göre yedekte alırım.

Bilgisayar adını bego965 ve işletim sisteminizi windows 7 varsayarak açıklıyorum;
    Bego965/Müziğim/iTunes/iTunes Media/Mobile Applications
  • hoşbulduk beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1024

vatanda 437TL haftasonu indirimi yapmışlar iyi mi arkadaşlar sizce?

Biz de 430 a aldık Vatan'dan geçen hafta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yarın alıyorum inş. beyaz sorunsuz 8gb 250 tlye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero_19

ben de yarın alıyorum inş. beyaz sorunsuz 8gb 250 tlye...

Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hero_19

ben de yarın alıyorum inş. beyaz sorunsuz 8gb 250 tlye...

Hayırlı olsun şimdiden

Allah razı olsun kardesim :)
  • quote:

quote:

Bir şey sormak istiyorum. iTunes oyunları nereye atıyor? C taştı yahu . Ona göre yedekte alırım.

Bilgisayar adını bego965 ve işletim sisteminizi windows 7 varsayarak açıklıyorum;

Sağolasın hocam Allah senden razı olsun hayatımı kurtardın

• quote:

quote:

quote:

Sağolasın hocam Allah senden razı olsun hayatımı kurtardın

Allah hepimizden razı olsun

• arkadaşlar ipod touch aldım 4 gün önce şimdi ekranın sağ üst köeşenin altında biraz ışık geliro ekrandan sanırım yandaki plastik gibi yer biraz açılmış bu ilerlermi yoksa böyle kalırmı garantiye yollamak istemiyorum makinayı çizip yolluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserde

arkadaşlar ipod touch aldım 4 gün önce şimdi ekranın sağ üst köeşenin altında biraz ışık geliro ekrandan sanırım yandaki plastik gibi yer biraz açılmış bu ilerlermi yoksa böyle kalırmı garantiye yollamak istemiyorum makinayı çizip yolluyolar

Aldığın yere geri verebilirsin
  • iade ediyim yani :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odisabi -- 5 Eylül 2012; 16:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserde

vericem ama değişim yaparlarmı ki çoğu kişi şikayetçi garantinin cihazı çizmesinden önemli bişey değilse yollmakta istemiyorum

Önemli mi bilmiyorum ama pek güzel göründüğünü sanmıyorum cihazın o haliyle.
    Değiştirmek zorundalar daha 4 gün olmuş ve kusurunuz yok
  • karanlıkta aslında okadar rahatsız etmiyor ama ne biliym cihazdan sığudum gibi
  • Aldığınız yere gösterin değiştirmeleri lazım bana göre

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.