Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Eve gidince bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpawind bayrama özel 3 günlüğüne ürünlerinde yüzde 50 indirim yapmış. Türkiye temsilcisini bulabilirsem tvos için fiyat alabilirim.belki almak isteyen olabilir diye...

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 20 Ağustos 2018; 20:51:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, çok sevinirim.

Ben de almak istiyordum ama bu dediğiniz biraz can sıkıcı. Bu konu ile ilgili aşağıda paylaştığım incelemenin 8.40. dakikasında bir açıklama geçiyor. Bakın isterseniz. Ayrıca dediğiniz gibi my cloud ile my cloud home farklı ürünler sanırım. Vatanın sitesinde ilki için nas cihaz denirken ikincide bu ibare yok.

Bu arada ne dersiniz, almaya değer mi? Bugün mediamarkt ta worldcard’a kampanya da gelmiş. Çok cazip geliyor doğrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 21 Ağustos 2018; 19:47:45 >

• onkal kullanıcısına yanıt
    Merhaba. DİSK'in hangi marka olduğunu aradım ama hiç bir yerde yazmıyor. Ama WD Red olduğunu duymuştum. Bu modelden önceki kasada red disk kullanılmıştı. Sanırım bunda da aynısıdır. Kasanın içini açıp bakmak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    İncelemeyi izlemiştim. Bu cihaz NAS cihazı o kesin. Kafa karışıklığı olmasın diye mycloud Home demişler. Biraz basite indirgemişler yani. Teknoseyir incelemesinde de böyle ifade etmişlerdi.

Mediamarkt kampanyasında 6tb lık model yok. 3 tb lık model var o da 800 tl şu anda.

Filmleri oynatma konusuna gelirsek şu anda çözdüm bu durumu. Plex kurdum oldu. Appletv de infuse da plex girişi yaparsak mycloud klasörlerine ulaşıyorum. Pc ye plex kurup ordan mycloud un içinde oluşan plex klasörlerine film ve dizi klasörlerini atınca infuse dan bu klasörleri ve filmleri görüyoruz. Bir de ağınız AC wifi standardını destekliyorsa remux larda dahi takılmadan akıcı izleyebilirsiniz. Pc den ağdaki mycloud klasörlerine örneğin 40gb lık bir remux dosyasını atma hızı ben de ortalama 25-30 mb hızını buluyor. Bence gayet hızlı. Tabi pc veya laptop ac WiFi hızını desteklemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Mediamarkt markt kampanyasında 6tb vardı ve fiyatı 999 tl idi ama maalesef dün gece sonuncusu satıldı ve bitti.

Evet eski kasaların bir kısmında red kullanılıyordu ama yeni kasalarla ilgili herhangi bir inceleme düşmedi (içiyle ilgili olarak) kullanıcı olarak sizi görünce sormak istedim. :)
    Eskiden arayüzünde içindeki diskin modeli yazıyordu (WD60EFRX bunun gibi) ama üstüne çok güncelleme geldi belki artık olmuyor olabilir. İlginiz için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba,

daha önce sormuştum net bir cevap alamadım, acaba yardımcı olur musunuz ?

Ipawind almadan, haftada bir kere popcorn ve kodi yi nasıl yükleyebiliriz apple tv 4k ya ? çünkü kablosu yok ?

kablo olmadan nasıl yapabiliriz ? acaba müsait olduğunuzda cevap verebilir misiniz ?

şimdiden teşekkür ederim
    ben de bir tane bu tarz bi hdd almak istiyorum, fakat tam anlamadım durumu kusura bakmayın,

Wd my cloud ile wd my cloud home ayrı bir ürün mü ? internette aratınca hep my cloud home çıkıyor ? direk wd my cloud u nerden alabilirim ?

apple tv ye wd my cloud bulamzsak my cloud home kullanımı zor mu ? @MavericKfiVe arkdaşımız " Plex kurdum oldu. Appletv de infuse da plex girişi yaparsak mycloud klasörlerine ulaşıyorum. Pc ye plex kurup ordan mycloud un içinde oluşan plex klasörlerine film ve dizi klasörlerini atınca infuse dan bu klasörleri ve filmleri görüyoruz " bu şekilde çözdüğünü söylemiş, ben daha önce hiç kullanmadığımdan plex infuse falan bilmiyorum :) infuse dan plex e giriş yapacaz falan demiş, acaba karışık bir işlem mi bu ?

sorular basit olabilir, kusura bakmayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksiladoo

ben de bir tane bu tarz bi hdd almak istiyorum, fakat tam anlamadım durumu kusura bakmayın,

Wd my cloud ile wd my cloud home ayrı bir ürün mü ? internette aratınca hep my cloud home çıkıyor ? direk wd my cloud u nerden alabilirim ?

apple tv ye wd my cloud bulamzsak my cloud home kullanımı zor mu ? @MavericKfiVe arkdaşımız " Plex kurdum oldu. Appletv de infuse da plex girişi yaparsak mycloud klasörlerine ulaşıyorum. Pc ye plex kurup ordan mycloud un içinde oluşan plex klasörlerine film ve dizi klasörlerini atınca infuse dan bu klasörleri ve filmleri görüyoruz " bu şekilde çözdüğünü söylemiş, ben daha önce hiç kullanmadığımdan plex infuse falan bilmiyorum :) infuse dan plex e giriş yapacaz falan demiş, acaba karışık bir işlem mi bu ?

sorular basit olabilir, kusura bakmayın arkadaşlar.
    Ayrı ürünler. Şu anda satılan my cloud home. Artık my cloud satılmıyor. Belki stoklarda falan bulunabilir bilmiyorum.

Apple tv cihazınız var sanırım. Video ları oynatmak için infuse programı gerekiyor. Onun da yıllık ücreti 40 tl civarı.

infuse ve mycloud aldıktan sonra zaten ayarlamalar yapılır. infuse içinden mycloud cihazın içindeki klasörlere ulaşıp videoları öyle oynatacaksınız.

çok teşekkür ederim cevabınız için, çok açıklayıcı oldu,

apple tv 4k almayı düşünüyorum bu hafta, fakat bir soru sormuştum, ona cevap alamadım yukarıda, acaba siz biliyorsanız cevap yazabilir misiniz ?

Önceki mesajım şuydu

" Arkadaşlar merhaba,

Ipawind almadan, haftada bir kere popcorn ve kodi yi nasıl yükleyebiliriz apple tv 4k ya ? çünkü kablosu yok ?

kablo olmadan nasıl yapabiliriz ? acaba müsait olduğunuzda cevap verebilir misiniz ? "

şimdiden teşekkür ederimm
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Kardeş sende mac işletim sistemli cihaz ve xcode uygulaması var mı ?

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    mac işletim sistemi var, xcode da indiririm sorun olmaz heralde,

biraz araştırdım , ama kablolu nasıl yapıldıgını anladım, ama apple tv 4k da kablosuz nasıl yapılır onu anlamadım, o kadar para vermektense her hafta yuklerım tekrar ama nasıl yapılır apple 4k ya yardımcı olursanız sevınırım @akemals42

kusura bakma zahmet oluyor size de
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş ne zahmeti de bende 4k yok.
    Aşağıda google aramasında çıkan sonucu paylaşıyorum.deneyebilirsin
    Baktın olmadı youtube da benzer videolar var.

https://www.google.com/amp/s/www.redmondpie.com/kodi-on-apple-tv-4k-heres-how-to-sideload-install-it-guide/amp/

• http://89.43.78.179/yuksekbitrate.ts

yukarıdaki video dosyasını test edebilir misiniz? Titreme ve donma olmadan akıcı bir şekilde oynatım yapabiliyor mu?
  • Beyler selamlar; 4.nesil olani almak istiyorum ancak Tvos Store da gse iptv pro uygulamasi var midir ? Ip tv stream icin alacagim ? Teknosa suan 729 TL ye satiyor.Kur bukadar yuksek iken bu fiyata almak mantikli gibi.Ancak yukarida bahsettigim gibi gse iptv uygulamasi cok onemli !!Malum iptv abonesiyim :) Cihaza sahip arkadaslar marketi kontrol edebilir mi rica etsem ?

• Emin83 kullanıcısına yanıt
    Kardeş eğer iphone kullanıyorsan apple storeye istediğin uygulamanın ismini yaz.
    Eğer sşağıdaki resimdeki gibi apple tv var ise apple tv de kullanabilirsin.
    Aynı şekilde apple watch de aynı,

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin83

Beyler selamlar; 4.nesil olani almak istiyorum ancak Tvos Store da gse iptv pro uygulamasi var midir ? Ip tv stream icin alacagim ? Teknosa suan 729 TL ye satiyor.Kur bukadar yuksek iken bu fiyata almak mantikli gibi.Ancak yukarida bahsettigim gibi gse iptv uygulamasi cok onemli !!Malum iptv abonesiyim :) Cihaza sahip arkadaslar marketi kontrol edebilir mi rica etsem ?
    Var program tam sürümü 22 tl

• Emin83 kullanıcısına yanıt
    Arcelik.com.tr de 31 Ağustos'a kadar indirim var 649TL Apple TV
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.