Şimdi Ara

4 Parça İçin Tavsiye Rica Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarımı 3 saat önce 350 ytl ye sattım.Artık yeni bir bilgisayar almak için hazırım.

Intel Core 2 Duo Conroe E6300 1.83GHz
    ASUS P5B P965
    SAPPHIRE ATI RADEON X1600 PRO 128 bit 512MB PCI-E DDR2
    KİNGSTON DDR2 1 GB 667 MHz

Buna 1280 YTl dediler.
    Aslında işlemci biraz tereddütte bıraktı.Yeni bir teknoloji ama pahalı.Bu para karşılığında Amd yada P4 bir işlemci tavsiye edermisiniz?Yada herhangi bir tavsiye eder misiniz?

• bu seçtiğin işlemci bütün amd işlemcilerinden çok daha iyidir
    ekran kartı iyi değil
    onun yerine palit 7600gs sonic al 122$+kdv çok daha iyi x1600prodan
  • arkadasım islemcin iyi hic baskasına bulasma

ve bence asus p5b ye 160 dolar vercene 106 dolara msi ın 965p neo f anakartını al overcloclk da yiyo bide remide dfs bilgisaayrdan al kingstone para verme o kadar
  • İşlemci iyi geleceğe yönelik olrak c2d lardan vazgeçeme yalnız bu işlemcide 2mb önbellek kullanılmış

e6400 üde düşünün bu işlemciler şuan dediğin gibi pahalı 2007 de sanırım fiyatları yarı yarıya belki daha düşük olacak...

eğer şimdi lazım değilse pc bu sistem i satın almayın 2007 diyi bekleyin

ekran kartı iyi arkadaşım ama ne için kullanacağınız önemli ram de sorun yok...
  • dostum güzel bi seçim amd'yle falan uğraşma bu sistemle bak keyfine..
  • p5b 160 dolar dillki? 135 dolar +kdv gerçi bne 128 +kdv ye aldım 20 dolar da fark olsun sonuç ta asus
  • Arkadaşlar neden Asus'a takılıp kalıyoruz. Gigabyte'ın ve MSI'ın çok güzel anakartları var sitelerine girip incelediniz mi? veya jkullandınız mı? Bi Asus furyasıdır gidiyor, yeter artık değiştirelim :) Asustan nefret ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye Konusu-2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • egevatansever msi anakarta baktım hiçte fena değil.Ram markası nı anlamadım biraz daha açıklayabilir misin? Palit 7600 gs ekran kartı sanırım kolay bulunmayan model.Sizin dediğiniz normali mi yoksa sonic modeli mi?İşlemci kafama iyice yattı.Bu kadar sormamın amacı baya uzun süre bilgisayar alamayacak olmam. Nasıl birşey bilemezsiniz eve gidince sadece bilgisayarın mönitörüyle karşılaşmak.Kasa gitti.Birkaç gün öle mal gibi monitöre bakacam herhalde. Saolun.Tasiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.