Şimdi Ara

4 PSU Arasında Kaldım Corsair vs Seasonic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    %20 yükte %92, %50 yükte %90, %100 yükte %89 garantisi var 80+ platinum seasonic serilerinde. Gerçi o sertifikayı alanların hepsinde öyle xD Ben çok memnunum. Özellikle ses açısından :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blast4620 -- 10 Haziran 2017; 22:30:22 >
  • Blast4620 kullanıcısına yanıt
    Ben sesten anlıyorum hız aşırtmanın tutup tutmayacağını. Kasa içinde yükselen sıcak havayı ilk güç kaynağı farkediyor. ITHD değeri de %3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 10 Haziran 2017; 22:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ben sesten anlıyorum hız aşırtmanın tutup tutmayacağını. Kasa içinde yükselen sıcak havayı ilk güç kaynağı farkediyor. ITHD değeri de %3.

Sessiz psu da işlemciden çıkan dumandan anlayabilirsin.
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.
    Evga ve Corsair markalarından çok memnunum.
    Bu iki marka neyse gözümse SeaSonic ve FSP de o şekilde.
    Bir sonra ki güç kaynağı alımımda SeaSonic kesinlikle deneyeceğim. 12 Yıl garanti ve fiyat olarak uygun gerçekten.
  • Blast4620 kullanıcısına yanıt
    SeaSonic de gerçekten süper güç kaynağı zaten ona kesinlikle lafım yok.
    1300W Evga G2 kullanıyorum ve ben de çok memnunum gerçekten. Corsair HX1000İ bir kaç artısı olduğu için tercih ettim ve 94TL daha ucuza geldiği için.
    Bir sonra ki güç kaynağı alımımda SeaSonic deneyeceğim kesinlikle, fiyatları uygun ve garanti süresi 12 yıl muazzam gerçekten (Prime serileri için 12)
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Zaten listenizdeki güç kaynakları pişman etmez. Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1200w veya 1300w psu bakıyorum fakat hiç bir yerde stok yok. Acaba 2 tane 750w birleştirsem nasıl olur ? Tavsiye edermisiniz ? 7/24 çalışacağı için herhangi bir tehlike yaratır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.