Şimdi Ara

4 sene önceki ygs sınavındaki anım (PART2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam gerçekse hiç detay atmayın neden; çünkü bu elemanın veya tanıdığının denk gelme ihtimali var. Olay hiç yokken tekrar canlanır. Biliyorum çok koymuştur size, çoğumuzun benzer olayları vardır. En iyisi olayı içine at bir dahakine hazır ol ki rahat hissedesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Property of R.Star

Hocam gerçekse hiç detay atmayın neden; çünkü bu elemanın veya tanıdığının denk gelme ihtimali var. Olay hiç yokken tekrar canlanır. Biliyorum çok koymuştur size, çoğumuzun benzer olayları vardır. En iyisi olayı içine at bir dahakine hazır ol ki rahat hissedesin

ben bikere vursam bişey yapsam gam yemeyeceğim ama adam beni beklemediğim anda vurdu bide 4 sene geçti aradan dostum adam bişey yapsa 4 sene önce yapardi çünkü tekrar gittik barinağa daha kötü şeyler yaşandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnght

quote:

Orijinalden alıntı: Property of R.Star

ben bikere vursam bişey yapsam gam yemeyeceğim ama adam beni beklemediğim anda vurdu bide 4 sene geçti aradan dostum adam bişey yapsa 4 sene önce yapardi çünkü tekrar gittik barinağa daha kötü şeyler yaşandı

Anlat o zaman hocam ne yaşandı, ben burdan acayip küfür ettim adama düşün..

• uğraşılmış bir csb
  • Csb değilse eziksin. Aslında Csb ise de eziksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 26 Haziran 2016; 18:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam??
  • devam
  • Devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav devam hadi
  • bekleyin yazıyorm bi dk net gitti
  • AĞIR BLOK
  • Rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

yav devam hadi

geldi dostum
  • güzelmiş, tekme tokat kısmını biraz daha açsana hocam rahatlayayım. Nasıl, neresine vurdun
  • hayret anlatım bozukluğu diyenler gelmemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

güzelmiş, tekme tokat kısmını biraz daha açsana hocam rahatlayayım. Nasıl, neresine vurdun

kuzenim gazı sıkıncı adam dediğim gibi, bağırarak kenidini yere attı sanki adamın hayalarına vurduk gibi bağırmaya başladı, bende korktum kuzenim bişey olmaz dedi tekmeleye başladık kuzenim tokat falan attı saçından tutup, bende karnını bacakalrını falan tekmeledim baya görüntüde bişeyi yok tabi ağzına yüzüne vurmadık.Ama baya hırpalandı
  • bsc
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnght

quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

güzelmiş, tekme tokat kısmını biraz daha açsana hocam rahatlayayım. Nasıl, neresine vurdun

kuzenim gazı sıkıncı adam dediğim gibi, bağırarak kenidini yere attı sanki adamın hayalarına vurduk gibi bağırmaya başladı, bende korktum kuzenim bişey olmaz dedi tekmeleye başladık kuzenim tokat falan attı saçından tutup, bende karnını bacakalrını falan tekmeledim baya görüntüde bişeyi yok tabi ağzına yüzüne vurmadık.Ama baya hırpalandı

Sen korkmuşsun, kuzenin olayı yaşamamasına rağmen daha güzel vurmuş helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.