Şimdi Ara

4. Seneye kalmalı mıyım sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. Sene ygs63k lys 39k
    3. Sene ygs 27k lys 22.900 (ham19.200)
    Obp=77

Tıp istiyordum. Yıllardır bunun için mezun kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Bu sene dis gelip gelmeyeceği kesin değil. Eczacılık ve ftr gibi bolumleri de istemiyorum. Bir sene daha kalıp tekrar mı denemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam düşününce her yıl üstüne koymuşsunuz kalmanız mantıklı

Ancak şöyle düşününce de 4. Yıl kalırsanız 2 defa lise okumuş gibi oluyorsunuz

Diş gelir ancak yüksek ihtimal

• Yapma lütfen hocam 4 ne artık ikinci liseyi okumuş kadar oluyorsunuz. Artık olmuyorsa olmuyor yapacak birşey yok.
  • Özel tıp falan tutmuyor mu

• Özel okumayı hem istemiyorum hem de maddi olarak mümkün gözükmüyor. Ya aslında mezun kalmak istemiyorum. Ama tercih yaparsam da tıp içimde hep bi ukte olarak kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutluaydiler

Özel okumayı hem istemiyorum hem de maddi olarak mümkün gözükmüyor. Ya aslında mezun kalmak istemiyorum. Ama tercih yaparsam da tıp içimde hep bi ukte olarak kalacak.

hocam kalın o zaman ukte kalacaksa içinizde.sonuçta bi kere geliyorsunuz hayata
  • diş gelir bro dişi göze alıyorsan başka bişey düşünmene gerek yok , eğer diş gelmezse kal derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de öyle düşünüyorum şuan. Sadece devlet dişlerini tercih edeyim. Diş gelmezse mezun mu kalsam diyorum.

• Psikolojik olarak hazır mısın önce bunu düşün. Hazırsan hayalinden vazgeçme. İkinci lise diyenlere de kulak asma kimse senin ekmeğini vermiyor sonuc olarak

• yeni açılan tıp ları yazarsan belki olabilir ??
  • Hocam dış gelir merak etmeyin, ancak 4. Seneye kalmayın tavsiye etmem.Kolay gelsin

• Bnde 4 e kaldım bu yıl hedefimi tutturdum iyiyki kaldım diyip duruyorum her gün,,gercekten istiyorsannn kal ,,istemediğin bir bölümde okumak iki lise okumaktan daha beter bir durum cünkü

• Ailen düzgün insanlarsa kal.

• Hocam kalmazsaniz sonradan pisman olacaksaniz ve bir kez daha bu psikolojiyi kaldirabilecekseniz kalin

• Hocam bu zamana kadar üstüne koymuşsunuz çok güzelde bundan sonra koyabilecekmisiniz?Yani eksik konularınız neler en son sınava ne kadar bilgiyle giripte yapamadınız.Bunları düşünün eğer eksiğinizin çok olduğuna kanaat getiriyorsanız kalın aksi halde bu sıralamadan düşürebilirsiniz bile.87k dan 39k dan mezuna kalmaya benzemez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.