arkadaşlar bi arkadaşım tobacco shop acıyor ve logo istiyor..bende pek anlamam yyardım edebileceginizi umuyorum...Yıldız şans oyunlar vs Tobacco Shop yazması önemli..yıldızla tobacco shop mesela...saat 4 de kadar acil lazım arkadaşlar dergilerde panolarda afişlerde yer alıcagı için iyi çözünürlük istiyolar..yardım ederseniz seviriniz...
Dergilerde,panolarda çıkacağını söylemişsiniz demekki ciddi bir iş bu.O halde niçin burada basit bir logo ile yetiniyorsunuz.Bu işi profesyonel anlamda yapan ajanslar,şahıslar var.Onlara yaptırabilirsiniz.Hadi burada site için logo,banner vs. şeyler isteyenleri gördüm.Zaman zaman yardım ettiğimde olduğu diğer arkadaşlarında çoğu yardım etti.Ama artık bu kadarıda fazla,insan firması için heleki ciddi birşey içinde buraya konu açıp istemez ki. Bu sizin işinize,açtığınız yere ve grafik tasarımına hiç saygınızın olmadığını gösterir.
quote:
Orjinalden alıntı: malatyaspor44
Dergilerde,panolarda çıkacağını söylemişsiniz demekki ciddi bir iş bu.O halde niçin burada basit bir logo ile yetiniyorsunuz.Bu işi profesyonel anlamda yapan ajanslar,şahıslar var.Onlara yaptırabilirsiniz.Hadi burada site için logo,banner vs. şeyler isteyenleri gördüm.Zaman zaman yardım ettiğimde olduğu diğer arkadaşlarında çoğu yardım etti.Ama artık bu kadarıda fazla,insan firması için heleki ciddi birşey içinde buraya konu açıp istemez ki. Bu sizin işinize,açtığınız yere ve grafik tasarımına hiç saygınızın olmadığını gösterir.
arkadaşıma katılıyorum.. hem bu kadar ciddi bir şey istiyorsunuz hem basit olsun diosunuz hem 4'e kadar matbaa'ya yetiştireceksiniz hemde bu kadar önemli gördüğünüz şey için bir fiyat biçmiyorsunuz!!! (yapacak olan kişiye)
siz birini enayi yerine mi koymak istiyorsunuz yoksa siz mi enayisiniz ben çözemedim!!!
Hemde logo birkaç saatte istenildiği gibi olan birşey değildir. 1 kaç hafta denemeler sonucu en beğenilen seçilmelidir ve logo görene bir şeyler hatırlatmalı, anlatmalıdır... O logoyu gören aha bu o firma diyebilmelidir. Logoyu gördükçe gıcık olmamalıdır... Bir logo çok basir birşey değildir. Çoğu grafiker ad yapmış olanlar bu işten milyarlar alıyor... niçin? Sanatını yapıyor çünkü... logo yapmak ayrı bir hayal gücü, ayrı bir ilham ister. hadi yapın dediğinde yapılınca, gadana beygirinin pislediği şekle benzer...
site kendini akıllı zanneden akılsızlarla kaynıyor.....
ne kadar da kolay yazmışsın 4 de matbaaya gidicek bi logo yapar mısınız diye...
hesap numaramı vereyim yatır 2500 YTL hesabıma ban sana 1 saatte kaç tane logo yapıyorum..
eğer saat 4 olmadıysa ben daha ucuza yaparım:D 2000 ytl 3 taksit..
gerçekten web tasarım bölümünün cılkı çıkmış durumda yöneticilerin buna bir el atması lazım
Türkiye'de bu ciddi işler hep böylemi yürümek zorunda? bu ne estantenedir böle...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme