Bildirim
4 Yıldır Psp ' m boşta duruyor İçeri...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyanabilen oyunlar?
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_games -
Bende yeniden cikarttim.
Gow ghost
nba 10 inside
Prince persia
Oynanabilir duruyor baska onerileri olan varsa bende alabilirim.
Psp ye ps4 remote play ozelligi olsa super olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öneriler için çok sağol bak oynamadıysan ve arada açıp oynayım şu oyunları diyorsan 2 oyun önereyim sana ama belki oynamışsındır
1- Daxter
2- Assassins Creed : Bloodline
ve dediğin oyunalrı nnerden satın alabilirim ? -
Psp kirik hocam direk yukledin sende kirmalisin bence psp destegi yok artik sony nin psp nin bir siniri kalmasin.
haklısın hocam. Vita alsammı ki ? -
Vita bende istiyorumda agirlik jrpg oyunlari var.
Gelecdgi cok uzu. Degil kirilmadan almak manyikli gelmiyor bana hem cihaz pahali hem oyunlara para ver guzel oyun az zaten sadece guzelleri oynamak icin verilir sonucta sonra kenarda atilacak cihaz ps4 varsa olabilir ama remote play ozellgi guzel
quote:
Orijinalden alıntı: onurfredy
Vita bende istiyorumda agirlik jrpg oyunlari var.
Gelecdgi cok uzu. Degil kirilmadan almak manyikli gelmiyor bana hem cihaz pahali hem oyunlara para ver guzel oyun az zaten sadece guzelleri oynamak icin verilir sonucta sonra kenarda atilacak cihaz ps4 varsa olabilir ama remote play ozellgi guzel
doğru söylüyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X