Şimdi Ara

40.000 - 47.000 TL arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir araç alacağım ve bir süredir bakınıyorum. En son Yeni Kia Rio ya baktım ve makul bir seçim gibi gözüküyordu. Fakat sonradan internetten yorumları okuyunca VW Polo veya Ford Fiesta almak daha mantıklıymış gibi geldi. Ayrıca bir yandan da bir şekilde zorlayıp, 7-8bin TL daha ekleyip Renault Megane Coupe'un biraz boş donanımlısını mı tercih etsem diye de düşünmüyor değilim. Bu fiyat aralığında Rio ve Fiesta full, Polo kısmen dolu olcak. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Sizce zorlayıp Megane Coupe almak iyi bir seçim olur mu hem ileriye dönük hemde fiyat/performans açısından. Ayrıca coupe olduğu için de ayrı bir cazibesi yok değil.
    Ilk olarak az yakması önemli o yüzden tercihim daha çok dizelden yana. Manual veya otomatik farketmez (ama olursa da otomatik tercihim). Performans açısından orta halli olsa yeter ama iç ve dış donanım önemli benim açımdan. Başka herhangi bir araç tavsiyeniz varsa o da olur. En önemli kriterim genç arabası olması. Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• quote:

En önemli kriterim genç arabası olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 19 Kasım 2011; 1:11:22 >
  • ben bu söylediğinix paraları bu söylediğiniz arabalara vermem..fiesta ne zaman 40 bın oldu?şaka gibi..dizel istiyosanız leon dizel bakın..zamlardan önce sıfırı 43.500 e satılıyodu..şimdi fiyatlar ne bilmiyorum ama 10 bın km de 2.el falan da bakabilirsiniz..sakın yukarda saydığınız aranları almayın aldırmayın
  • Leon zaten hala o fiyatta ama 43.500'e de çok boş geliyor araba, açıkçası içi biraz dolu olsun istiyorum. Ayrıca belirttiğim gibi fiesta'nın en dolusu o fiyatlarda. Seat diyorsanız, onda Ibiza'ya bakmıştım ama performansı ve donanımı pek hoşuma gitmemişti açıkçası.
  • B segmentindeki hiçbir araç o parayı haketmiyor hocam.Bütçenizi zorlayıp Megane Coupe veya Seat Leon düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

B segmentindeki hiçbir araç o parayı haketmiyor hocam.Bütçenizi zorlayıp Megane Coupe veya Seat Leon düşünün.

Kesinlikle B segmentinde hiç bir araba o parayı hak etmiyor. B segmenti düşünüyoruzsanız 2.el alın çok fazla para vermeye değmez.
    Megane Coupe iyi bir seçenek
  • Sonunda Renault Megane Coupe almaya karar verdim, umarım pişman olmam :)
  • turuncu renk tercih edermisiniz acaba ?

Turuncu renk ile çok farklı duruyor araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmb7775

Sonunda Renault Megane Coupe almaya karar verdim, umarım pişman olmam :)

kaça alacaksınız ve hangi modeli ?
  • 53.500 TL, 2011 model. Ayrıca gün batımı kırmızısı almayı düşünüyorum arabayı ama belki beyaz da olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmb7775 -- 20 Kasım 2011; 23:50:34 >
  • o paraya otomatik olmaz ama dizel manuel yeni c4 al
  • Otomatik civic 47300 liste fiyatı...yada manuel lancer,corolla,astra olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmb7775

53.500 TL, 2011 model. Ayrıca gün batımı kırmızısı almayı düşünüyorum arabayı ama belki beyaz da olabilir :)

Coupe 1.5 dci edc'den bahsediyoruz degil mi ?

Peki deri doseme + sunroof ve navigasyon var mi ?
  • edc değil manual, dediklerinizin hiçbiri bu fiyata dahil değil maalesef
  • ben tercihimi a3 den yana kullanırdım

• 1.4tsi octavia ambiante yada seat leon alabilirsin sıkı bir pazarlıkla 2011 lerde iyi de indirim alırsın
  • Herkese çok teşekkür ederim, tercihimi Renault Megane Coupe manual 2012 model'den yana kullandım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.