Şimdi Ara

40.000 Dizel Otomatik Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Biraz fazla yaksın ama konforlu olsun dersen Kia Ceed veya kardeşi Hyundai İ30.

Fazla yakmasın, konfordan biraz ödün veririm dersen robotize şanzımanlı öneririm ama 308 yerine Fiat Bravo 1.6MJet 120 Dualogic daha iyi bir seçim olur...

• 308 aradıgın arac
    Donanım aramazsan bos paketlı edclı bır aracta olabılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 308 Auto6R Sportium 112Bg kullanıcısıyım. Araç kesinlikle Bravo'yla falan kıyaslanamaz. bariz bir şekilde kalite farkı var.
    Opel astra olabilir ama onun da motoru çok zayıf. kağnı gibi gidiyor. kağıt üzerinde az yakıyor gibi gözüksede (performans isteyen biriyseniz) sollamalarda gazı köklemek zorunda kalacağınız için tüketim yükselecektir.
    Eğer az yakan, performanslı ve bütçenize uygun TAM OTOMATİK dizel bir araç bulursanız tabiki onu tercih edin. ama bulamayacaksınız diye düşünüyorum. yolunuz 308'le çakışacak mecburen.
    ceed ve i30 tam otomatik.. çok yakıyorlar ve yavaşlar..
    ben de çok araştırmıştım 308'i alırken, en son i30'la kıyaslıyordum. aldıktan sonra "iyiki 308 almışım" dedirtti arabam bana.
    Kullanıcı görüşü istersen, "bütçene uygun bir donanımda 308 al geç" derim.
  • B sınıfı dizel tam otomatik vites araç arıyorum. ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karıncam

2011 308 Auto6R Sportium 112Bg kullanıcısıyım. Araç kesinlikle Bravo'yla falan kıyaslanamaz. bariz bir şekilde kalite farkı var.
    Opel astra olabilir ama onun da motoru çok zayıf. kağnı gibi gidiyor. kağıt üzerinde az yakıyor gibi gözüksede (performans isteyen biriyseniz) sollamalarda gazı köklemek zorunda kalacağınız için tüketim yükselecektir.
    Eğer az yakan, performanslı ve bütçenize uygun TAM OTOMATİK dizel bir araç bulursanız tabiki onu tercih edin. ama bulamayacaksınız diye düşünüyorum. yolunuz 308'le çakışacak mecburen.
    ceed ve i30 tam otomatik.. çok yakıyorlar ve yavaşlar..
    ben de çok araştırmıştım 308'i alırken, en son i30'la kıyaslıyordum. aldıktan sonra "iyiki 308 almışım" dedirtti arabam bana.
    Kullanıcı görüşü istersen, "bütçene uygun bir donanımda 308 al geç" derim.

308 e karar verdim en sonunda.şu an piyasadaki en mantıklı seçenek bence de 308.. az km yapmış temiz otomatik 2. el arıyorum ama öncelikle arabamı satmam gerekiyor. katkılarınıza teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.