aslında araba konusunda 2 yıldır müzdaripim önce nissan micram vardı 4 yıl bindim memnundum da araçtan ama ödv indirimi olunca sıfır mazda 3 dynamic modelini 29500 e verince aldım lakin araç çok yakıyor du motor da yokuşlarda zorlanıyordu direksiyon falan biraz sertti o zaman da lpg ye karşıydım onu zarar etmeden 5 ay sonra sattım sonra corsa 2008 1.3 90 beygir dizel bir araç aradım ama ona 2 ay dayanabildim motor performansına hiç alışamadım ondan sonra 2006 honda civic hb 1.8 lpg li triptronik aldım araç genel olarak iyiydi 1 yıl kullandım ama hem çok değer kaybetmesi hem süspansiyonların sertliği vergisi yüsek kaskosu yüksek geri vites de park zorluğu bir de lpg li araç performansı düşürdüğünden falan derken 1.6 polo ikinci elde 34 e bulunca onu satıp polo aldım şimdi polo nun sürüşü motoru yakıtı falan güzel hatta motor bu kasaya biraz güçlü kaçmış sürerken kendimi çok güvende hissedemedim aynalarıda biraz küçük geldi koltuklar falan da bir rahat edemedim araçta o yüzden fazla fiyat farkı da yok 6-7 mlyar daha verdim mi golf alsam mı diye düşünmeye başladım fiyatlara bakarken boş golf fiyatına full lagunaları görünce alternatif olabilir mi dedim ama ankarada yaşadığım için büyük araçı çok düşünmediğim için şimdi ya golf 1.6 tdi ya da mazda 3 impresive lpg veya polo ya devam öğle sizlerden bir fikir almak istedim hepinize teşşkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme