Şimdi Ara

40.000 TL ye Kadar Otomatik Dizel Arac Alımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Orjinal km!!!
    Turbo problemsiz!!!
    Şanzuman problemsiz!!!
    Motor ve lastik durumu bitik olmayan!
    Ic dosemelerinde yanik yirtik vs olmayan!!!
    Servis bakimli evrakli borcsuz harcsiz kisaca duzgun bir arac!!!
    NEDEN BU SORULAR CUNKU 40.000 TL EKSIK YIRTIK VS VS OLMAYACAK!!!
    DUZGUN ARACI OLANLARLA IRTIBATA GECELIM
    TESEKKURLER...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düşünürseniz peugeot 208 1.4 hdı 2012 model 26500 km de aracım satılıktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-kusursuz-peugeot-208-1.4-hdi-185366590/detay/
  • ozmen16 O kullanıcısına yanıt
    otomatik demiş.
  • başlığa dikkat etmemişim :(
  • Kia Sportage düşünür müsünüz?
    2.0 CRDi ,otomatik,2007 model 108.000 de bakımlı (90.000 de ağır bakımı kia oğuşlarda 1.800TL ye yapıldı,100.000 bakımında fazladan fren balataları değiştirtildi) , 1 hafta önce park halindeyken biri gelip çarptı sol arkadan. yetkili serviste yaptırdım 1.000 kusur TL tuttu.Belgeleri ve fotoları var. Bir de sağ önde ufak çizikler ve aynı yerde önceden lokal boya var.Değişen filan yok. Kia oğuşlardan yaklaşık 1 sene önce aldım.Stepnesi bile 0 duruyor yerinde.
    Fiyat : 42.500 TL

Deri koltuklarda alttan ısıtmadan tutunda,hız sabitleyicisine,otomatik klimadan sanroof'una kadar donanımlı bi araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron99999

Kia Sportage düşünür müsünüz?
    2.0 CRDi ,otomatik,2007 model 108.000 de bakımlı (90.000 de ağır bakımı kia oğuşlarda 1.800TL ye yapıldı,100.000 bakımında fazladan fren balataları değiştirtildi) , 1 hafta önce park halindeyken biri gelip çarptı sol arkadan. yetkili serviste yaptırdım 1.000 kusur TL tuttu.Belgeleri ve fotoları var. Bir de sağ önde ufak çizikler ve aynı yerde önceden lokal boya var.Değişen filan yok. Kia oğuşlardan yaklaşık 1 sene önce aldım.Stepnesi bile 0 duruyor yerinde.

Deri koltuklarda alttan ısıtmadan tutunda,hız sabitleyicisine,otomatik klimadan sanroof'una kadar donanımlı bi araç.

Üstad selamlar 39000 lira olursa pazartesi gelp alayım aracınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: iron99999

Kia Sportage düşünür müsünüz?

Üstad selamlar 39000 lira olursa pazartesi gelp alayım aracınızı

sağol hocam olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.