Şimdi Ara

40.000TL'ye Sıfır Araç Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LPG taktırmayı düşünmüyorum zaten. En azından LDI sistemi yaygınlaşıp sorunsuzlaşıp, kurulum masrafı 3000TL'nin altına ininceye kadar benzinle devam.
  • 2015 Facelift Seat Ibiza ST 1.2 TSI 90BG Reference model aracı dün aldım. Merak eden olursa inceleme konusu veya videosu yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iOC

2015 Facelift Seat Ibiza ST 1.2 TSI 90BG Reference model aracı dün aldım. Merak eden olursa inceleme konusu veya videosu yapabilirim.

Fotoğraflı veya Videolu bir inceleme Çok yararlı olabilir.
  • quote:

2015 Facelift Seat Ibiza ST 1.2 TSI 90BG Reference model aracı dün aldım. Merak eden olursa inceleme konusu veya videosu yapabilirim.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
  • Aracın iç mekanındaki ayrıntılarını vb. gösteren bol fotoğraflı bir inceleme yapabilirseniz çok yararlı olur.
  • hayırlı olsun bi inceleme bekliyoruz.
  • quote:

hayırlıolsun kaca aldın hangı bayıden neler dahıl fıyata kredıyle mı aldınız renk ne
  • Amin, herkese çok teşekkürler iyi niyetli dilekleri için. Ayrıntıları paylaşacağım, çok özette olsa bir inceleme hazırlıyorum.
  • Bütçen sıfır araba için çok düşük küçük araba istemiyorum demişsin ama ibiza gibi bir araba düşünüyorum demişsin.

evleneceksin çocuk yapacaksın yılda bikaç kez istanbul yapacaksın ve uzun süre kullanacaksın

sana en uygun araba sıfır olarak dacia logan mcv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapid Spaceback'i fuarda çok beğenmiştim.

Bence kesinlikle alternatifler arasında olmalı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.