arkadaşlar kullanmadıgım çok ayakkabım oldugu için duracagına başkasının işi görülsün diye satıyorum . elimde 4 adidas 1 tane de tiger var . aslında ilana koyacagım çok ayakkabım var ama belki lerde onları da koyarım .
şimdilik bunları koyuyorum ilana . kamoflaj desenli süperstarın daha garantisi devam etmektedir yaklasık 8 ay filan vardır . digerlerinin durumları oldukça iyidir . birtek tiger ayakkabı digerlerine nazaran biraz fazla kullanıldı . kamoflajlı superstar ve adidas neo sıfır gibi . çok ayakkabım oldugu için cok fazla yıpratacak zaman olmuyor .
kamoflajlı superstar için 80 klasik süperstar için 70 adidas neo için 70 bordo adidas için 80 tiger için 60
ayakkabılar için bir kaç küçük not ekleyeyim . ayakkabıların bagcıklarını baglamadan kullandıgım için iç topugun orası aşınıyor . kullananlar bilirler . bazılarının içine deri attırdım ayakkabıcıdan çünkü garanti bu iç astarın yırtılmasına bakmıyor kullanıcı diyor . defalarca kez verdim garantiye hep aynı cevabı verdiler kullanıcı hatası dediler . tiger da bu sorun yok . adidas neo 40 numara en az giydigim ayakkabı budur aldıgımda hosuma gitti ama kullanırken aynı şey olmadı . sıfır desem karnım agrımaz ve ayakkabı biraz dar . ayakkabıyı keçeli kullanırken çok az sıkıyor . bende keçeyi çıkartarak kullandım rahat oldu . bordo adidas çok kullanışlı çok güzel ayakkabı içlerinde en pahalısı o iç astar azıcık aşınmıştı onun içinede deri attırdım ayakkabıcıdan çok güzel oldu kamoflajlı da deri yok ama rahatsızda etmiyor . pek kullanmadıgım için ona deri attırmadım .
artık nike air max kullanıyorum boyum biraz kısa oldugu için . o yuzden bu ayakkabıları sattıgım söylenilebilir aslında .