Şimdi Ara

40 40.5 numara kelepir adidaslar ve tiger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kullanmadıgım çok ayakkabım oldugu için duracagına başkasının işi görülsün diye satıyorum . elimde 4 adidas 1 tane de tiger var . aslında ilana koyacagım çok ayakkabım var ama belki lerde onları da koyarım .

şimdilik bunları koyuyorum ilana . kamoflaj desenli süperstarın daha garantisi devam etmektedir yaklasık 8 ay filan vardır . digerlerinin durumları oldukça iyidir . birtek tiger ayakkabı digerlerine nazaran biraz fazla kullanıldı . kamoflajlı superstar ve adidas neo sıfır gibi . çok ayakkabım oldugu için cok fazla yıpratacak zaman olmuyor .

kamoflajlı superstar için 80
    klasik süperstar için 70
    adidas neo için 70
    bordo adidas için 80
    tiger için 60

ayakkabılar için bir kaç küçük not ekleyeyim . ayakkabıların bagcıklarını baglamadan kullandıgım için iç topugun orası aşınıyor . kullananlar bilirler . bazılarının içine deri attırdım ayakkabıcıdan çünkü garanti bu iç astarın yırtılmasına bakmıyor kullanıcı diyor . defalarca kez verdim garantiye hep aynı cevabı verdiler kullanıcı hatası dediler . tiger da bu sorun yok . adidas neo 40 numara en az giydigim ayakkabı budur aldıgımda hosuma gitti ama kullanırken aynı şey olmadı . sıfır desem karnım agrımaz ve ayakkabı biraz dar . ayakkabıyı keçeli kullanırken çok az sıkıyor . bende keçeyi çıkartarak kullandım rahat oldu . bordo adidas çok kullanışlı çok güzel ayakkabı içlerinde en pahalısı o iç astar azıcık aşınmıştı onun içinede deri attırdım ayakkabıcıdan çok güzel oldu kamoflajlı da deri yok ama rahatsızda etmiyor . pek kullanmadıgım için ona deri attırmadım .

artık nike air max kullanıyorum boyum biraz kısa oldugu için . o yuzden bu ayakkabıları sattıgım söylenilebilir aslında .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.