Şimdi Ara

40-45 tl arası ekran kartı önerirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 0nurcanyol

vatandaş sen nerde yaşıyosun 40-45 tl ye oyunları orta derecede açacak ekran kartnı nerde gördüün kim kandırdı seni.Alıcaksın 180 tl ye Hd 4850 ful grafik bakıcaksın rahatına

pardonda 4850 ile ancak cod falan full ayar oynanir artik eskidi 4850

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

vatandaş sen nerde yaşıyosun 40-45 tl ye oyunları orta derecede açacak ekran kartnı nerde gördüün kim kandırdı seni.Alıcaksın 180 tl ye Hd 4850 ful grafik bakıcaksın rahatına

:O
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

pardonda 4850 ile ancak cod falan full ayar oynanir artik eskidi 4850

yok be hocam hd 4850 yine idare ediyor birçok oyunda
  • 720p de evet idare eder ama 1080p olunca is dokulur o kart
  • 40 45 tl dedik bu kadar kişi yazı yazdıysa 1tl desem düşünemiyorum
  • aslında benim ekran kartının 1-2 ay önce açamadığı oyun yoktu şimdilerde böyle oldu diye yeni bir tane bakıyorum bir türlü neden 1-2 ay önce çalıştırdığı oyunu şimdi çalıştıramamak sorununu çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem1763

aslında benim ekran kartının 1-2 ay önce açamadığı oyun yoktu şimdilerde böyle oldu diye yeni bir tane bakıyorum bir türlü neden 1-2 ay önce çalıştırdığı oyunu şimdi çalıştıramamak sorununu çözemedim

öncelikle anakartınızı, şu an kullandığınız ekran kartını ve güç kaynağınızın kaç w olduğunu yazarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.