Şimdi Ara

40-45bin tl'niz olsa hangi markanın hangi modelini alırdınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

1.9 kısa şase vip transporter alırım

VIP olunca kimin şoförlüğünü yapacak? :D

Benim de VIP Starex projem var ama ben kullanacağım zaman büyük ihtimalle kullanmam ama gidişini seversem kullanabilrim de. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Koç, Giuliettia'i fazla ithal etmese de ayağa düşmese; Alfistiler kullansa hep.

padişaha müdana etmeye de gerek var mı yoksa, en aşağı kaç kuşakta olunur bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

45 bine hiç düşünmeden;

Alfa Romeo Giulietta

1.4 Multiair Turbo - 120 beygir - Progression Plus - 6 ileri manuel

40-45bin tl'niz olsa hangi markanın hangi modelini alırdınız?

Eğer imkan varsa 170 bg lik Giulietta derim ben.
    159 un yerinede gulia geliyor ki ben o araçtandan da çok umutluyum, alfa gümbür gümbür geliyor

• o paraya golf veya corolla alırdım.
  • o paraya c sınıfı araç alacak olsam yeni elantrayı beklerim.Acelem varsa Hyundai sonata alırım...
  • başlık bayağa işlemiş

alfa romeo öne çıkmış gibi.

bende dün bi showroomları gezdim. bmw ve audi ler hiç girme kardeşim biz sana göre değiliz dediler fiyatlarıyla. saolsunlar

alfaromeoya dokunamadım. konya yolu fiatta yoktu. bu kadar tavsiyeden sonra alfaromeoya dokunmadan karar vermem heralde. ama renk olarak tek tercihim SİYAH
  • üstün otoya bak dostum istanbul yolunda orada jüliyi görürsün ve de fikrini birdaha değiştirmezsin emin ol
  • ben olsam ford focus titanium x alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

Bütçenize göre eğer takıntınız olan veya hastalık derecesinde çok beğendiğiniz bir model yoksa Alfa Romeo Giulietta gerçekten iyi bir seçim olacaktır. Renk seçimini kırmızıdan yana kullanırsanız caddelerde oldukça hoş görüntüler oluşturabilirsiniz.

her alfa romeo gibi tasarım muthıs,yenı motor muazzam fakat içine de oturmakta lazım,ben oturdum,keyıfle karısık hüsran,overrated ne yazık ki....

• golf
  • VW Golf.
  • alfa nın aracı da güzelmiş hakikaten...parça olarak sıkıntı çekilir mi acaba? veya parçaları pahalımıdır ? bilen var mı ?
    gerçekten sunduğu özellikler çok iyi...testlerini de inceledim..test sürüşünü yapan adam aşırı süratli virajlara girmeme rağmen araç yolunu buluyor diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

45 bine hiç düşünmeden;

Alfa Romeo Giulietta

1.4 Multiair Turbo - 120 beygir - Progression Plus - 6 ileri manuel

katılıyorum hiç düşünmeden, 45 bin böyle bi araca çok iyi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.