Benim de VIP Starex projem var ama ben kullanacağım zaman büyük ihtimalle kullanmam ama gidişini seversem kullanabilrim de. :)
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Koç, Giuliettia'i fazla ithal etmese de ayağa düşmese; Alfistiler kullansa hep.
padişaha müdana etmeye de gerek var mı yoksa, en aşağı kaç kuşakta olunur bu
quote:
Orijinalden alıntı: can bora
45 bine hiç düşünmeden; Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair Turbo - 120 beygir - Progression Plus - 6 ileri manuel
Eğer imkan varsa 170 bg lik Giulietta derim ben. 159 un yerinede gulia geliyor ki ben o araçtandan da çok umutluyum, alfa gümbür gümbür geliyor
o paraya golf veya corolla alırdım.
o paraya c sınıfı araç alacak olsam yeni elantrayı beklerim.Acelem varsa Hyundai sonata alırım...
başlık bayağa işlemiş
alfa romeo öne çıkmış gibi.
bende dün bi showroomları gezdim. bmw ve audi ler hiç girme kardeşim biz sana göre değiliz dediler fiyatlarıyla. saolsunlar
alfaromeoya dokunamadım. konya yolu fiatta yoktu. bu kadar tavsiyeden sonra alfaromeoya dokunmadan karar vermem heralde. ama renk olarak tek tercihim SİYAH
üstün otoya bak dostum istanbul yolunda orada jüliyi görürsün ve de fikrini birdaha değiştirmezsin emin ol
ben olsam ford focus titanium x alırım
quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
Bütçenize göre eğer takıntınız olan veya hastalık derecesinde çok beğendiğiniz bir model yoksa Alfa Romeo Giulietta gerçekten iyi bir seçim olacaktır. Renk seçimini kırmızıdan yana kullanırsanız caddelerde oldukça hoş görüntüler oluşturabilirsiniz.
her alfa romeo gibi tasarım muthıs,yenı motor muazzam fakat içine de oturmakta lazım,ben oturdum,keyıfle karısık hüsran,overrated ne yazık ki....
golf
VW Golf.
alfa nın aracı da güzelmiş hakikaten...parça olarak sıkıntı çekilir mi acaba? veya parçaları pahalımıdır ? bilen var mı ? gerçekten sunduğu özellikler çok iyi...testlerini de inceledim..test sürüşünü yapan adam aşırı süratli virajlara girmeme rağmen araç yolunu buluyor diyor...
quote:
Orijinalden alıntı: can bora
45 bine hiç düşünmeden; Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair Turbo - 120 beygir - Progression Plus - 6 ileri manuel
katılıyorum hiç düşünmeden, 45 bin böyle bi araca çok iyi