Şimdi Ara

%40'a Varan Büyük Hosting İndirimi Başladı! | Kupon Yok! - Adet Sınırı Yok! - Son Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük Düşünenler İçin Büyük Fırsat! %40’a Varan Hosting İndirimi Başladı!

Natro.com’da, 49$'a satışa sunulan "Kurumsal Plan Hosting Paketi 39,99$'dan”, 99$'a satışa sunulan "Kurumsal Pro Plan Hosting Paketi 59,99$'dan” satışa sunulmuştur.

%40'a Varan Büyük Hosting İndirimi Başladı! | Kupon Yok! - Adet Sınırı Yok! - Son Gün

Kampanyadan faydalanmak için tıklayın

Kampanya kapsamında herhangi bir kupon ya da adet sınırlaması yoktur.

Kampanya Katılım Koşulları:

Kampanya, 03.02.2017 tarihinde başlayıp 07.02.2017 saat 23:59’da sona erecektir.
    İndirim yalnızca "Kurumsal ve Kurumsal Pro Plan" hosting paketleri için geçerlidir.
    İndirim yalnızca yeni alımlarda geçerli olup, yenileme ve paket yükseltmeleri kapsamaz.
    Çok yıllı alımlarda, yalnızca ilk yıl için uygulanır.
    Havale/EFT ile ödeme seçeneğinde, kampanyanın sonlanacağı 7 Şubat 2017 tarihine kadar sipariş geçilmiş ürünler indirimden faydalanabilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natro Hosting -- 6 Şubat 2017; 9:59:1 >

• Hosting maliyetleri web işi ile ugrasan webmasterlar için çok onemlı. Bu kampanya ile oldukça kara geçtim diyebilirim. Teşekkürler Natro.. Sizlerle çalışmaktan çok memnunum...
  • İşte beklediğimiz haraketler bunlar Natro ;)
  • çalıştığım tüm firmaları Natro'ya taşıdım. Çünkü sürekli proje üretirken, bir de hosting ile uğraşmak zorunda kalmamak için. Destek talebi atarak anında destek alıyorum. Bu kampanyayıda kaçırmadım tabi :) Bir daha ne zaman olur kim bilir :D
  • Cevap yazanların hepsi paralı asker olduğu ne kadar belli. Bir kişi bile link bozuk yazmamış.

Link bozuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Cevap yazanların hepsi paralı asker olduğu ne kadar belli. Bir kişi bile link bozuk yazmamış.

Link bozuk.

Merhaba, link problemi Donanımhaber'in sistemi ile ilgidir. Bu konuda daha önce forum yönetimine gerekli bildirimi yaptık. İyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.