Şimdi Ara

40 B650 SERİSİ TEPKİME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SAMSUNG B650/51/52/53 serilerinden birisini almayı düşünüyorum çok ciddi araştırmalar yaptım ve tüm yabancı forumları ve test sitelerini gezdim çıkan sonuç ürünün gerçekten bi çok özelliğinin iyi olduğu fakat PS3 oynarken input lag(giriş gecikme)* probleminin çok yüksek olduğunun belirtilmesiydi, yapılan yorumlarda oyun modun da 25-30 ms vga modundA 80-100 ms civarında olduğunu belirtmişler.

Sonuç olarak bu cihazı alıp ps3 ile test etmiş arkadaşlarımız varsa lütfen performansı ile ilgili yorumlarını yazarak beni aydınlatmalarını rica ediyorum.

*input lag(giriş gecikme): PS3 oynarken joypad den verdiğiniz komutun tv de gecikmeli olarak görüntülenmesi, örnek call of duty 4 oynarken adamın kafasına nişan alıyorsunuz ve ateş ediyorsunuz ama adamı vuramıyorsunuz çünkü görüntü geç görüntülendiği için aslında nişan aldığınız hedef yerinden hareket etmiş oluyor, yada pes 2009 oynarken pas tuşuna basıyorsunuz ama tv de bu aksiyonun yarım saniye sonra gerçekleştiğini görüyorsunuz vb... (hani bilmiyenler için ekliim dedim )

• quote:

Orijinalden alıntı: torcer

Arkadaşlar;

SAMSUNG B650/51/52/53 serilerinden birisini almayı düşünüyorum çok ciddi araştırmalar yaptım ve tüm yabancı forumları ve test sitelerini gezdim çıkan sonuç ürünün gerçekten bi çok özelliğinin iyi olduğu fakat PS3 oynarken input lag(giriş gecikme)* probleminin çok yüksek olduğunun belirtilmesiydi, yapılan yorumlarda oyun modun da 25-30 ms vga modundA 80-100 ms civarında olduğunu belirtmişler.

Sonuç olarak bu cihazı alıp ps3 ile test etmiş arkadaşlarımız varsa lütfen performansı ile ilgili yorumlarını yazarak beni aydınlatmalarını rica ediyorum.

*input lag(giriş gecikme): PS3 oynarken joypad den verdiğiniz komutun tv de gecikmeli olarak görüntülenmesi, örnek call of duty 4 oynarken adamın kafasına nişan alıyorsunuz ve ateş ediyorsunuz ama adamı vuramıyorsunuz çünkü görüntü geç görüntülendiği için aslında nişan aldığınız hedef yerinden hareket etmiş oluyor, yada pes 2009 oynarken pas tuşuna basıyorsunuz ama tv de bu aksiyonun yarım saniye sonra gerçekleştiğini görüyorsunuz vb... (hani bilmiyenler için ekliim dedim )

Bende 32"i var, game modda sıkıntı verecek bir input-lag oluşmuyor
    Ana konudaki yorumları okursanız faydalı olur.

• bende öyle bi sorun göremedim henüz
  • Sizin sorduğunuz input lag (giriş gecikmesi) olarak adlandırılıyor. Tepki süresi (response time) farklı bir kavram.

Ben 46B653 kullanıyorum. Cod4, Sf4 gibi oyunları "oyun modu" kapalı olarak denediğimde, evet input lag belli oluyor. Bu yüzden oyun modunu açık tutuyorum. Oyun modunun dezavantajı, 100hz'nin kapalı olması ve dinamik renk modunun seçilememesi oluyor. Fakat 100Hz'nin ne kadar işe yaradığı, ne kadar sorun çıkardığı meçhul olduğu için ve dinamik renk modu da renkleri aşırı patlatan ve doğal olmayan, bu nedenle kullanmadığım bir mod olduğu için ben halimden memnunum.

Lütfen ana konudan devam edelim.
    http://resim.donanimhaber.com/m_31761911/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.