Şimdi Ara

40 bin km Dizel, LPG ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakıtın yanında yılda 2-3 kere bakıma da girecek araç bakım masraflarını da araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uTquu_NasYoNeL

performans konusunda sıkıntı yaşarmıyım peki

Beklentinize bagli usta. Sahsen ben vtec2 kasa kullaniyorum gayet memnunum. Yeni kasalarda 125hp. 0-100 u 10 saniye civari. Bence alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yılda yaklaşık 150 bin km yol yaparsınız. En mantıklı çözüm dizel. Sıfır, garantili bir dizel alıp 3 yıl sonunda satmak en güzel.
  • Benim araç kışın 32-33 krş ları görüyordu.ama benim ev-iş arası 5 km yani kısa mesafe.ayrıca sokak araları kasisler ışıklar ara hızlanmalar vs aracın en çok yakabileceği değerler bunlar.yaz aylarında bu değer 26-27 krş a düştü.uzun yolda ise kullanıma bağlı 18-23 krş arası gaz yakıyorum.İmzamdaki aracım yeni kasa Civic ile aynı motor ve şanzımana sahip...
  • frisby2 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ara hızlanmalar ve yol tutuş nasıl
  • Ara hızlanmalar eh işte tam otomatiğin verdiği ağırlık,lpg,turbo olmayışı biraz performansı törpülüyor.honda motoru 5000-7000 dd arası kızgın bir boğa gibi önündeki aracın tamponuna yapışıyor.yani performans istiyorsanız yüksek devir sevmeniz şart...yoltutuş viraj kabiliyeti tanminkar,ama fd6 kasalarada direksiyonun biraz daha hisli olmasını bekliyorsunuz.fb7 yani yeni kasa aksaray-istanbul arası kullandım yalıtımı biraz daha iyi direksiyon tepkilerini biraz daha iyileştirmişler ama bir focus kadar iyi değil.şahsi görüşüm sıfır Civic e 70 bin tl vermem.focus bakarım o paralara yol tutuşu daha iyi turbo sayesinde tork yüksek 0-160 arası otomatik civic e fark atar(110 hp focus olması şartıyla).160 tan sonra civic yakalamaya başlar.manuel civic olsa focus yada başka bir dizel in onu yakalayabileceğini sanmıyorum.
  • frisby2 kullanıcısına yanıt
    hocam vaktinizi ayırdıgnız için teşekkür ederim Kafamda 2 araç vardı zaten biri dizel focus biride lpgli civicti bakalım artık test etme ımkanı bulursam eğer herşey netleşicek.
  • dizel daha iyi olur, 1 depo ile gideceğin mesafe artar ben dizel diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.