Şimdi Ara

40 bin liraya kadar alınık araç. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam yeni kasada isitmali koltuk olabilir onu bilmem ama eski kasa civiclerde hic duymadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008-2009 larda var diye biliyorum ben ama tabi kullanıcısı değilim
  • boran-01 B kullanıcısına yanıt
    hocam iki ay önce bende elegant almak istiyordum baya araştırdım da ama ısıtmalı koltuk özelliği olduğunu duymadım. Hatta premium ile tek farkı sunroof dedi forumdaki civic kullanıcıları. şimdi bende şüpheye düştüm. elegant kullanan bi arkadasın gelip konuya açıklık getirmesini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kano-parezer-4734

hocam iki ay önce bende elegant almak istiyordum baya araştırdım da ama ısıtmalı koltuk özelliği olduğunu duymadım. Hatta premium ile tek farkı sunroof dedi forumdaki civic kullanıcıları. şimdi bende şüpheye düştüm. elegant kullanan bi arkadasın gelip konuya açıklık getirmesini bekliyoruz

hocam premium ile elegans arasında 5 bin liraya yakın fark var bence bu fiyat farkı sadece sunroof a bağlı değildir
  • 2009 model elegance civic kullanıcısıyım, elegance nin farkı sanırım VSA olmaması, ve Sunroof...ayrıca 6lı Cd değiştirici yok sanırım alt modellerde
    ısıtmalı koltuklar bulunmamaktadır.
    arabadan bahsetmeye gerek yok çok memnunum. otomatik vites aracım 2009 model 35.000 kmde. geçen sene satılığa çıkarmıştık şimdi vazgeçtik yoksa size önerirdim.
  • SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz ozellikler premium pakettede var. Ayrica vsa artik tum paketlerde standart. Koltuk isitma ise fd7 kasa elegantlarda varmis. Fd6 elegantlarda koltuk isitma yokmus. Velhasil fd6 kasa icin premium ve elegant arasindaki tek fark sunroof.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de elegance oldugu için diğerini tam hatırlamıyorum ancak sanki hatrıma gelen vardı değişik özellikler gibime geliyor:) ama unuttum tabi
  • monoc M kullanıcısına yanıt
    tamamen traş...
    gerçekle alakası yok o sitenin. gir araba.com a anlarsın ne demek istediğimi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: boran-01

tamamen traş...
    gerçekle alakası yok o sitenin. gir araba.com a anlarsın ne demek istediğimi hocam

katılıyorum ben hiç böyle saçma bir sıralama görmemiştim. 40 bin e 2004 model mercedes e serisi varsa hemen alayım
  • ben 10 tane birden alırım
  • 2011 model Opel Astra H 1.3 CDTI easytronic 56250 km. 38000 TL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.