Şimdi Ara

40 BİN TL CİVARI SEDAN OTOMOBİL TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el dizel araba daha ağır basmaya başladı. hatta 2008 model volvo s40 1.6 dizel var 38.250TL. bu araç hakkındaki öneriniz nedir acaba ???
  • Selam, biraz bildiklerim biraz da şahsi düşüncelerimi ileteceğim, hiçbir araç sahibini kırmak istemem ama yine de şimdiden affola..
    Bahsettiğiniz Volvo s40 1,6 D aracın motoru,yürüyeni şanzımanı vb focus 1,6D araç ile aynıdır. nasıldır derseniz motoru ve şanzımanını beğenirim ama silüetini çok fazla aynı dönemin focus'undan ayıramamışlardı, yine de görüntüsü fena değildir.Bu araçta en sevmediğim kısım çok güzel düşünülmüş olmasına rağmen kokpiti tamamlayamayan davul gibi görünen ön konsoldur; üzerinize üzerinize gelir.
    Bir başka band kardeşliği de astra ve cruze'da vardır sanırım ama onların silüetleri farklılaştırılabilmiştir. Astra için sıkıcıdır diyebilirim.Cruze ise benim için AB ye girmemizin gerçekliği kadar daewoo olmayan bir araçtır.
    Toyota Corolla sağlam ama ruhsuzdur.
    Accent'ın bu başlıkla ilgisi yok.
    Civic yazdıklarınız içerisinde en ferahı, iyi yol tutanı, değişik kokpiti olanı kısaca en eğlencelisidir, aradığınız bunlar ise seveceğiniz bir araçtır.
    Bana sorarsanız madem 2.el alacaksınız ve 40bin TL civarında olacak Seat Exeo alın Audi A4 kullanın. (şimdiki kasanın bir önceki Audi A4 bandı ile hiç bozulmadan ufak görüntü değişikliklerine rağmen birçok düğmesine ,halandırma deliklerine vb kadar aynı ekipmanla üretilmiş bir araçtır.) Ben bu araca Seat A4 diyorum.D segment bir araçtır.
    Saygılarımla

• Sıfır Opel Astra Sedan Benzinli 40.789TL liste fiyatı,

Sıfır Yeni kasa Focus Trend 1.6TDCi 95PS 4K 51.000TL (kredi kullanmam gerekir)

2. El Focus Collection 1.6TDCi temiz, 20 bin km de 41.500TL

Yılda 1-15 bin km yapıyorum. O yüzden opel astraya yakın duruyorum ama kararda veremedim bir türlü.

Sizce hangisi???
  • 2.el dusunurseniz lpg+selective
    kombinasyonu ile mondeo guzel
    tercih olur.

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2009-model-sorunsuz-ford-mondeo-1-6-selective-x-paket-64468018/detay/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will.i.am -- 19 Kasım 2011; 10:49:46 >
  • yazdıkların resmen Lancer ı gösteriyor. Ayrıca 40bin lira veriyorsun, sıfır alıyorsun ama araçında ESP yok! Astra classic sedandan bahsediyorum. Sedan ilk tercihiz olmasaydı Lancerdan sonra Meriva önerirdim size.
  • Mazda 3'e bir bakın derim. Şuanki internet sitesindeki fiyatlar sizi yanıltmasın.2012 makyajlı kasaların kampanyasız fiyatı.Çok yakında yaparlar kampanya. 2011'lerin satışı devam ediyor hala.2011 Mazda 3 touring'i 40.000 gibi bir fiyata alırsınız üzerinede bir sürü hediye. Touringin donanımı yukarıda yazdığınız araçların donanımlarından daha yüksektir.
  • Astra sedan üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Astra sedan üzmez.

ESPsizlik üzmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Astra sedan üzmez.

ESPsizlik üzmez mi?

Diğer araçların giriş seviyelerinde de yok Cruze hariç yanılmıyorsam. Easytronic alınabilir ya da.

Allah korusun, Esp'sizlik genelde üzmez ama, bir kere üzerse çok üzer.
  • Hyundai Elantra amerika pazarında başarılı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Hyundai Elantra amerika pazarında başarılı bir araç.

Yeni elantra mı, aman Allah korusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic baz donanım manuel 42.000 tl. Pazarlıkla istediğiniz fiyata yaklaştırabilirsiniz. Ayrıca baz donanımında vsa (yani esp) bulunuyor. Ayrıca 8 hava yastığıda baz donanımda bile standart olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Civic baz donanım manuel 42.000 tl. Pazarlıkla istediğiniz fiyata yaklaştırabilirsiniz. Ayrıca baz donanımında vsa (yani esp) bulunuyor. Ayrıca 8 hava yastığıda baz donanımda bile standart olması lazım.

Bi de tup masrafı olmaz mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafaay

4- Chevrolet Cruze çok beğendiğim bir araçtı, ta ki forumdaki yorumlara kadar. Yakıt ortalamasının 13 e kadar çıktığını duyunca elemek zorunda kaldım ama bir taraftan da hala beğeniyorum bu arabayı...

yakıt ortalaması 13lt ...
    herhalde bu tüketim, sürekli ağresif kullanım, tepelere in-çık, devirli gaz, onunla yarış bununla yarış vs...................

2 yıldır AT cruze ile 22.000km yaptım.
    ilk 5-6 ay hariç, 15-17.000 km'dir gördüğüm sürekli ş,içi yakıt tüketimim min8.4lt - max9.1lt / ş.dışı ort.97km hız ile 6,2lt...

bu arkadaşlar da cruze konusundan;
    quote:

Orijinalden alıntı: x
    quote:

Orijinalden alıntı: y
    ankara şehir içi son yol bilgisayarı verileri :

ortalama hız 26,5 km/saat
    ortalama tüketim: 9,1 lt/100 km
    ölçüm mesafesi 2000 km

araç 18000 km de manuel 2010 model .

Benimde ankara şehir içi son yol bilgisayarı verileri :

ortalama hız 35,5 km/saat
    ortalama tüketim: 8,4 lt/100 km
    ölçüm mesafesi 2000 km

araç 19500 km de manuel 2010 model (Lpg yok)

şu honda civic HB'de gözüme takılmıyor değil...
    Sport i-Shift 1.4 Benzin 47.750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Kasım 2011; 1:28:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Civic baz donanım manuel 42.000 tl. Pazarlıkla istediğiniz fiyata yaklaştırabilirsiniz. Ayrıca baz donanımında vsa (yani esp) bulunuyor. Ayrıca 8 hava yastığıda baz donanımda bile standart olması lazım.

Manuel oldugu icin sehir ici 8-8.5 gececegini dusunmuyorum. Benim aracim otomatik 8-9 litre arasi geziniyorum ankarada

• quote:

quote:

quote:

Manuel oldugu icin sehir ici 8-8.5 gececegini dusunmuyorum. Benim aracim otomatik 8-9 litre arasi geziniyorum ankarada

Zaten bildiğim kadarıyla manuel pek yok piyasada, tek tük denk geliyorum ama otomatik olmasına rağmen değerler makul sayılır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Hyundai Elantra amerika pazarında başarılı bir araç.

Yeni elantra mı, aman Allah korusun

eksilerini söylersiniz bende bilmediğim olumsuzluklarını öğrenmek isterim.
  • sanırım aralarından seçeceğim araç civic olurdu
  • 2009-2010 civari Passat 1.6 102 HP de alabilirsiniz. Hem dolu, hem de LPG uyumlu bir aractir. Alin size F/P araci.
  • 2012 Opel Astra Sedan 1.3 CDTi Dizel alındı. herkese teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.