Şimdi Ara

40 Bin TL ye kadar sıfır Aile Arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Tamam hocam şimdi farkettim;)

• sandero stepway
  • sandero stepway
  • bütçeye bakılırsa aracın fiyatının 58bin tlyi geçmemesi gerekiyor, yani dizel c-max olmaz ama benzinlisi olur
    C-Max Trend 1.6i 125PS 58.535 TL, ötv indirimli 40.368 TL (civarı)
  • Abi adam vergi indirimini 40 binden duscek muhtemelen arkadasin butcesi 25 bin falan ona gore tavsiyelerde bulunalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OttoEmpi

quote:

Škoda Octavia:)

Teşekkürler ama [size=5]FİYAT konusunda bir anlaşamadık. 40 tl yi geçmemeli.

Hocam madem bütce 40.000 kendi aldığım aracı öneriyim skoda rapid spaceback 1.2 mpi motor. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama düz yolda yakıt tüketimi güzel. Aracım henüz 700 km de şimdilik memnunum. İçi geniş ferah, tam bi aile arabası, bi bayiye gidip incelemeniZi tavsiye ederim. Çok yakacak olursa da tüp taktırırsınız ama bence gerek yok.

Evet belirtilen araca da baktım. Listeye ekledim. En son eleyip birine karar vericem.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Araç vergiler dahil maksimum 58.000TL olması lazım yani biz ona 60.000TL desek bir çok araç var.

Şimdi Benzin mi? Dizel mi? LPG mi?

B sınıfı mı? C sınıfı mı?

Otomatik ? Manuel ?

Almam dediğiniz marka var mı?

2.el önemli mi?

Benzin dizel lpg olabilir. B sınıfı araçlara bakıyorum. Otomatik manuel olabilir. Marka konusunda adı bilinen markalar tercihim tabiki. 2. El alamam vergi indiriminden ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüm Nickleri Almışsınız

Abi adam vergi indirimini 40 binden duscek muhtemelen arkadasin butcesi 25 bin falan ona gore tavsiyelerde bulunalim

Aynen öyle de bir türlü anlatmak istediğimi anlatamadım. Yanlış cümleler mi kuruyorum acaba.
  • OttoEmpi kullanıcısına yanıt
    2.el önemli mi? derken 2.el alır mısınız? manasında değil 2.el de az değer kaybetmesi ve hızlı satılması önemli mi? diye sormuştum.

B sınıfı olacaksa Seat Toledo 1.6 TDI Style, Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDI Elegance modelleri olabilir.

C sınıfı da olur derseniz. Seat Leon 1.6 TDİ Style ve Renault Megane 1.5 DCi Touch Plus bakabilirsiniz.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    İlginiz için öncelikle teşekkürler. Vergi indiriminden alacağımdan dolayı en az 5 yıl satamayacağım aracı. Dolayısıyla 2. eli çokta önem arzetmiyor aslında. Söylediğiniz araçları listeye ekleyip inceleyeceğim.

Tekrardan teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.