Şimdi Ara

40 binden 3 bine çekebilirmiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tm3 de diyelim 200k dan 5-6 bin e çeken ekstrem tanıdıklarınız var mı?
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    öyle deme hocam. Belli olmaz. Bir tanıdığım 90k'lardan 12k'ya falan çekmişti 48 net matla. Ben de YGS düşük bekliyorum ama mat ya da fen yapamadığımdan değil, daha doğrusu bilgi eksikliğinden değil. Tamamen yanlış okumalardan ve doğru sonuç bulup başka bir şeyi istenenmiş gibi düşünüp onu işaretlemekten kaynaklanıyor. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak, çok zor. Ben 25-35k arası bekliyorum (türkçeye bağlı) ve 45 mat, 24 geo 28'er fen ile 7-10k oluyor. 40k'dan 3k fullesen bile olmaz bence. Şimdi puanzadan baktım, fullersen 40k'dan 3600'e falan geliyor. O da ham puanla, 90 civarı ortalaman varsa 3600 gibi olur ama full diyoruz burada :D birincilerin bile full olmuyor 4-5 boşu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orancanoren

öyle deme hocam. Belli olmaz. Bir tanıdığım 90k'lardan 12k'ya falan çekmişti 48 net matla. Ben de YGS düşük bekliyorum ama mat ya da fen yapamadığımdan değil, daha doğrusu bilgi eksikliğinden değil. Tamamen yanlış okumalardan ve doğru sonuç bulup başka bir şeyi istenenmiş gibi düşünüp onu işaretlemekten kaynaklanıyor. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak, çok zor. Ben 25-35k arası bekliyorum (türkçeye bağlı) ve 45 mat, 24 geo 28'er fen ile 7-10k oluyor. 40k'dan 3k fullesen bile olmaz bence. Şimdi puanzadan baktım, fullersen 40k'dan 3600'e falan geliyor. O da ham puanla, 90 civarı ortalaman varsa 3600 gibi olur ama full diyoruz burada :D birincilerin bile full olmuyor 4-5 boşu oluyor.

Hocam puanza sanki eksik mi hesapliyor benim gecen seneki siralamami 3 k geri gosterdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kai96 kullanıcısına yanıt
    Hic de öyle değil lys lise çalışmasına bakar mesela ben lisede hep mat2 çalıştım ama mat1 daha çok ortaokula bağlı benim hocam mutlak değeri anlatırken tüm sınıf gözüne bakardı cnku ortaokula lise hocası vermislerdi yine sisteme sovcem ama öyle yanu bi mok anlatamazdi her neyse mat2 konusunda ise çok şükür gayet iyiyim...

• Umudunuzdan bana da verin biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: beleckham

Tm3 için 120 binlerden 7 bine çeken var

Ciddi misin? netleri okul puanı falan kaçtı?

• Sayisalsan hayır TM isen evet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.