Şimdi Ara

40 bine güvenlik odaklı araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oasisinet

Ulen hala millet cruze diyor ya valla hayret...20,25 olsa tamam dyecem de 40000 tl cruzeye verilir mi yahu?

işte bu kafa yapısı yüzünden cruze'lar bu durumda bizde bu durumdan faydalanmaları için öneri veriyoruz. Astra J kasa ile aynı araba,%95 ortak parça, araç tamamen dolu, 35.000 liraya 1.6, 6 ileri tam otamatik cruzelar var ne olsun hocam+ euro ncap testine girdigi yılda en yüksek puanı aldı

şimdi bu durumda cruze ayarında öneri verirseniz sevinirim
  • s40 bak derim
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-2008-model-vw-golf-1.4-140hp-tsi-duz-vites-253152443/detay
    Al bunu birde 42 bin tl olani var antalyada 58 binde hatasiz...
    Al bin abi surasini sevmedim de gel yuzume tukur..
    Performans konfor yalitim yol tutus hepsi birarada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceliğiniz güvenlikse Mitsubishi Lancer tavsiye ederim. 7 havayastığı, ESP, EBD, TCS standarttır. Ayrıca şaşisi çok sağlamdır. Small Overlap Testini bile başarı ile geçmiştir.
  • vw golf 5 1.9 tdi dsg sizi üzmez bence
  • 2013 yılında kendime fiesta aldım 35000 e titanium 1,4 . Babamada 34,250e Aveo 1,3 d ls paket aldım. Şimdi iki aracın piyasadaki fiyatları 36-42 bin lira arası . İki araçtan ve 40,000 liraya kadar alınabilecek araçları sorarsan sana ilk önerim Aveo dur. Cruze da düşünebilirsin. Fiesta kendi aracımda olsa 40-50 bin lira fiyatların arabası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Önceliğiniz güvenlikse Mitsubishi Lancer tavsiye ederim. 7 havayastığı, ESP, EBD, TCS standarttır. Ayrıca şaşisi çok sağlamdır. Small Overlap Testini bile başarı ile geçmiştir.

Bu görüşe aynen katılıyorum. Ayrıca "güvenlik" çok geniş bir kavram. Havayastıkları, esp gibi donanımların yanında kasa rijitliği, yol tutuş, ağırlık dağılımı vs gibi birçok etmen var. Mesela Lancer'da arka suspansiyonlar bağımsızdır. Bu gözle bakıldığında Lancer, sadece güvenlik yönünden değil birçok açıdan gayet başarılı bir mühendislik ürünü otomobildir. Tabii temiz ve özenli kullanılmış bir tanesini bulmanız koşuluyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 22 Aralık 2015; 1:22:24 >
  • Bu fiyata alinacak en güvenli ve modelli araba

2011-2012 model Mitsubishi Lancer dır.

Rıse tipi yekpare gövde

Esp

Diz hava yasitigi ön arka yan ve perde hava yastiklari.

Amerikan otoyol enstitütüsü çarpisma testlerine göre Top Safety Pick almis bi arac.

Gayet guvenli yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Cruze dizel otm. Das gibi araba. Alir binersin. Lpg ile bastim gitmiyorla ugrasmazsin

40 bine duzgun dizel cruze yokki. Hep cani cikmis sirket cikmasi yuksek veya dusurulmus km li arabalar. 50 bin altina dizel bulmak zor, vergisi de ustune bonus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el subaru impreza
  • Cevaplar için teşekkürler. Kendimi tam ifade edemedim. Güvenlikten kastım arabanin kaymasını onlicek, acemi hatalarda oluşacak rismi aza indiricek ve carpismada yolculari koruyacak donanımların bulunmasıydı. 40 bin tlye 2 hava yastikli polo alacak halimiz yok.

• Arkadaşlar ilgilenirseniz malum sitede 246318385 nolu ilan bana ait.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla veya Focus derim
    İlk tercihim Focus olurdu,birazda performanslı olsun
  • Cruze zamanın f/p aracıydı donanımlı, yakışıklı hatta çekilme döneminde çok uyguna satılıyordu ama şu anda fiyatları maşallah baya baya uçmuş 1.4 T olanlar hadi tamamda 1.6 o motora 40 isteyenler ayrı bi şekil olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.