Şimdi Ara

40' Diboss LCD TV 630TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 yıldır kullandığım 102cm LCD televizyonumu geçen hafta 3D Led Tv ye geçiş yaptığım için satmaktayım. Cihaz sorunsuzdur. Markasına bakıp, dandik diye düşünmeyin. Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi Avrupa üretimidir (Made in EU) ve Türkiye'de olmasa da Avrupa'da iyi satmış bir markadır. Forumda daha önce arkadaşlar Diboss markasını tavsiye etmişler zaten. Konunun linki aşağıdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_11989810/tm.htm

Cihaz HD ready olup, 1366*768 pixel çözünürlüğe sahiptir. Aynı zamanda SRS WoW sertifikalı ses işlemcisi bulunmaktadır. 1 adet HDMI, 2 adet Scart, VGA vb çıkış seçenekleri mevcuttur. Detaylar için fotoğraflara bakabilirsiniz. Cihaz için istediğim fiyat 630TL'dir. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihazlardan biri olduğunu düşünüyorum. Taksitli satın almak isteyen arkadaşlar için Sanalpazar'dan ilan açabilirim. Teslimatı elden yapmayı tercih ediyorum. Pazarlık adettir.

40' Diboss LCD TV 630TL
     40' Diboss LCD TV 630TL
     40' Diboss LCD TV 630TL
     40' Diboss LCD TV 630TL 40' Diboss LCD TV 630TL 40' Diboss LCD TV 630TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder9 -- 3 Ocak 2014; 20:15:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende geçen ay sattım, daha doğrusu evi boyamaya gelen boyacı tvyi izledeğinde zorla tv"yi satın almak istedi, ben 750"tlye verdim. gold"dan 1399 usd + kdv"ye almıştım 2007"de GOLDdan. aynı linkten inceleyip almıştım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

bende geçen ay sattım, daha doğrusu evi boyamaya gelen boyacı tvyi izledeğinde zorla tv"yi satın almak istedi, ben 750"tlye verdim. gold"dan 1399 usd + kdv"ye almıştım 2007"de GOLDdan. aynı linkten inceleyip almıştım bende

Epey ilginç bir satış olmuş hocam gerçekten Biran evel satılsın diye uygun bir fiyat koydum ben de, açıkcası evde biraz fazlalık yapıyor şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetizmir2

220 watt güç tüketimi yaklaşık 4 yada 5 adet led tv ye denk geliyor ayrıca bu vestelin merdiven altı ürünü ve son derece kalitesiz parçalarla imal edilmiştir 650 ye sanmam

Güç tüketimi konusunda bir şey diyemem fakat Vestel konusunda yanılıyorsunuz. Diboss da LG gibi Koreli bir panel üreticisidir. LCD tvlerin ilk çıktığı yıllarda Avrupa'da çok başarılı satış rakamları elde etmiş, hatta bazı ülkelerde LCD TV satışlarında birinci sıraya yerleşmiştir. Sektörün içindeki arkadaşlardan sonradan öğrendiğim kadarıyla da Philips tarafından satın alınmıştır. Ürün kalitesi sizin merdiven altı diye bahsettiğiniz ürünlerle karşılaştırılamaz bile. Sizin bahsettiğiniz marka Seg olabilir; ki yine Seg'de merdiven altı ürünü değildir. Teknoloji öyle merdiven altlarında üretilmiyor, bunu Vestel fabrikasını görmüş biri olarak söylüyorum. Lütfen ilan altına yorum yapmadan önce araştıralım, yanlış yönlendirmeyelim

• Urun hala duruyorsa ben talibim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasus206

Urun hala duruyorsa ben talibim hocam.

Arkadaşla anlaşamadık, ürün hala satılıktır.

• 550 TL param var o da 50 TL borç alarak :) eger fiyatı düşerse çok ciddi alıcıyım. Hayırlı satışlar, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

550 TL param var o da 50 TL borç alarak :) eger fiyatı düşerse çok ciddi alıcıyım. Hayırlı satışlar, teşekkürler...

PM ile cevaplandı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.