Şimdi Ara

40 Gb.Maxtor HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Benim bir 40 Gb.lık bir Maxtor 7200 HDD var.Aldığım firma diyor ki sadece PIV makinada çalışır diğer sistemlerde görmez diyor böyle bir mantık olabilir mi[:(!][:(!] bilgi olan varsa lütfen yazsın.Şimdiden tşkler.[frndsp][^]

• tamamen mantıksız bilgisayarcı sanırım diskin kapasitesini biosun görmesi ile igili bir şey söylemiş ama çok fena saçmalamış
  • saçmalık tan başka bişey değil getir sana celerondan çalıştırayım kim ya bu firma
  • amma sallamış adam yaws yuh bee
  • yani bu kadar olur
  • benim sistem celeron ve aynı hdd çalışıyor bilgisayarcıya bendende selamlar [frndsp]
  • o tamamen anakartın biosu ile ilgiili yani iyi uçmuş+1 :)
  • Bende v99, 440bx anakart var. Onda 40 gb çalışıyor.
  • onun ddemek istediği şuymuş. anakart ın biosu ile ilgili bir problem destekmememiş olabilir. bunu sana anlatamıycanı düşünmüştür. bence biosu nu bi upgrade edersen sorunun düzelir.
  • belki adamlar hdd nin yanına bir de cpu+anakart satmak istemiştir,
  • +1
  • Abi adam harbiden çok saçma bişey söylemiş, ama bilgisayarcıysa bunu bilmediği için söylemiş olamaz heralde. Ya celalettin'in söylediği gibi yanında bir de anakart ve işlemci satmak için ya da bios güncellemesiyle uğraşmak durumunda kalmamak adına işten kendini sıyırmak için söylemiştir heralde bunu. Eğer bunu ciddi ciddi söylediyse yuhhh yani diyorum... Gerçi böyle bilgisayarcılar da var...
    Optik mouse sormuştum bilgisayarcıya. O ne dedi? Topsuz mouse dedim.:) Adam topsuz mouse mu olur? dedi :))) ve ben bi daha hiçbir şekilde o bilgisayarcının kapısından içeri girmiyorum :))
  • artic silver varmı sorusuna o ne diyen bilgisayarcıda gördüm ben :) bulundugum şehrin en ünlü bilgisayarcılarındandı yuh dedim.
  • iyi sallamış belkide anakartının biosu eskiyse kapasiteyi 40 gb görmez anlamında söylemiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.