Şimdi Ara

40 gb sıfır iriver pmp 140

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar boyle bir cihaz buldum ve bu cihaza 900ytl fiyat biciyorlar bu konuda acemi oldugum icin bir bilene sorayım dedim ne dersiniz bu parayı yapar mı bu cihaz? acıklaması ve resmi asagıdadır yorumlarınız icin simdiden tesekkurler saygılar...

yurt dışından alınmış hiç kullanılmamış (sadece deneme amaçlı çalışması kontrol edilmek amacı ile açılmış) sıfır bir cihaz.. iriver ın kalitesini anlatmaya gerek yok (bilenler ipod un sony in iriver yanında hafif kaldığını bilir) kulaklığı dünya da isim yapmış sennheiser markadır.. bilgisayara taktığınızda harici disk olarak hemen görünür, dosyaları sürükle bırak ile rahatça atabilirsiniz ek programlara gerek kalmadan..tv ye bağlayıp içindeki filmleri tv ekranından izleyebilirsiniz.. ve ürün türkiyede satılmayan 40 gb lık modeldir..

LCD: 3.5" 260.000 Renk LCD
    Line-In
    Line-Out
    Pil: Video:5 Saat (320x240 @24fps), MP3: 10 Saat (128kbps, 44.1klHz)
    Pil Ömrü: Li-on
    Resim ve Text Görüntüleme
    Ses Çıkışı: 20mW(16 ¥Ø)
    TV-Out
    Video:XviD,DivX,MPEG-4,MPEG-1,AVI,ASF, MPEG
    Ağırlık: 280gr.
    Bağlantı: USB 2.0
    Boyut: 139(W)x84(D)x31.7(H)mm.
    Data Transfer Hızı: Max. 480Mbps
    Dijital Saat ve Alarm: Var
    Dosya Tipi: MPEG 1/2/2.5 Layer3,WMA,WAV,JPG,BMP,AVI,ASF,MPG
    Equalizer: 5 Adet Dahili 1 Adet Kullanıcı EQ
    FM Radyo: 20 Kanallı FM Radyo
    ID3 Tag Desteği: ID3 V1 Tag, ID3 V2 2.0, ID3 V2 3.0

40 gb sıfır iriver pmp 140

• http://urun.gittigidiyor.com/IRIVER-PMP-140-40-GB-MEDIA-PLAYER_W0QQidZZ6100760

Bu açık artırmayı takip et, bitiş fiyatına göre hiç sıfır falan kasmadan al, paran cebinde kalsın.
  • aynen katılıyorum 430 ytlye hemen alabilirsin.ki o paraya bence değmez,ipod touch yada archos alabilirsin.450-550 ytl 8 gb ipod touch,16 gblıkta mevcut ve 160,80,30 ve 4gb lıkta archoslar var...bu cihazlarda wifi da mevcut...bilgilerinize...
  • cowon a2 alabilirsin şarj süresinde daha iyidir..
  • garantilisi yok mu pmp140 ın ya.ve tam olarak fiyatı ne ve sıfır ve garantili olacak??

ayrıca bu alette alt yazı desteği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuct up kid -- 1 Aralık 2007; 11:59:58 >
  • ben sana aynısını 320 ytl ye bağlarım bursadan ilgilenirsen 05373369286
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250 YTL iPod 60 GB Video...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.