Şimdi Ara

40$ ı gecmicek ekran kartı ve prescot islemci icin 30$lık zalman fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.si p4 3.0 var ve islemcim prescot cok fazla ısınıyor 70c lerde geziniyor makina bunun icin 30 doları gecmicek zalman fan onerinizi bekliyorum

2.si gene 30 doları gecmicek bir ekran kartı arıyorum cok ozellikli olmasına gerek yok idare etsin yeter.benim gozume VGA-128 MB GEFORCE FX5200 carptı) ama sizin onerilirinizi bekliorum.

simdiden tesekkur ederim yardımlarınız icin.

• Soğutucu istersen 30$'a Zalman bulman zor. ThermalRock Silent Rock veya Silent Torch var. İkiside 29$+kdv.

http://www.thermalrock.com/coolers/menu.htm

Ekran kartı olarak idare edicek bir şey arıyorsan, ASUS veya MSI 9550 tek seçeneğin bence. Ama oyun falan oynamıyorsan FX5200 yeterli olacaktır.
  • Hatta Zalman imkansız. Ama sana önerim GLACIALTECH'ler var 15-45 mılyon arası, ama canavar dersen COOLER MASTER derim, gercı 100ytl uzerı ama yıne de manyak bır sogutması var;

Eger yardımcı olursa söyleyeyım kardes benım sıstem asagıda yazıyor.MSI 'ın programı var bende COOLER XP dıye.Fan yokken 76'C gördüm ve makına otomatık kendını kapıyordu.Sonra AMD fanı aldım,sımdı 52'C lere dusuyor,oyun oynarken ıse 60'C ama bu ıkısını gecmedı.COOLER XP yazılımı ile sistem 42'C ye kadar dustu.Buna ınanmayan arkadaslarım tozdandır deyıp benı kucuk dusuremeyıp;bir de programın sonucunu görunce afalladılar.Eger anakartın MSI ise önerırım.Eger soket 478 ıse ,zaten Intel'ın o paketınde ısınma sorunu varmıs.(Benım soyledıgım örnekler hava sogutma,ama Zalman su sogutma üzerıne calısıyor bıldıgım kadarıyla ve fıyatları 150ytl den asagı degıldır haberın ola arakadasım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

Ekran kartı olarak idare edicek bir şey arıyorsan, ASUS veya MSI 9550 tek seçeneğin bence. Ama oyun falan oynamıyorsan FX5200 yeterli olacaktır.

derdin oyun değilse al 2.el bir mx440 25 ytl'ye paşa paşa kullan...
    ki bu kart fx5200 kadar her oyunu (dx9 desteği isteyenler dışında) oynatabilir..
    nfs ug2 dahil!... bizzat denedim oradan biliyorum...
  • yardımlarınız icin tesekkurler arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.