Şimdi Ara

40 liraya satamadıkları kılıfları 70-100 lira yapmışlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6s imi poundlandden aldığım 1 poundluk kılıfla koruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol dostum D&R e bakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Baya bindirim yapmışlar Iphone 6S'lerin iki katı nerdeyse.
    Ben de bu markadan almayı düşünüyordum, Amazon'da da istediğim modellerin Türkiye'ye gönderimi yok. Önerisi olan var mı başka yerden alma veya başka kaliteli marka?

Ben speck candysheel siparişi verdim. 85 liraya geliyor kargo vs. ama speck candyshell için değer. Spigen'in tasarımı fena değil ama materyali o parayı hak edecek kadar kaliteli değil.
  • fiyatını arttırınca talep artacak sanıyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

Spigen alacaksanız Amazon'dan alın arkadaslar tabii ki. Kargoyla beraber 12 dolara daha yeni aldım. 100 lira verilir mi yazık

Hocam link atabilirmisiniz

hocam benim aldığım buydu ama fiyatı artmış malesef

http://www.amazon.com/iPhone-Spigen%C2%AE-SOFT-FLEX-Premium-Flexible/dp/B00LL5DV9U/ref=sr_1_24?s=wireless&ie=UTF8&qid=1462113464&sr=1-24&keywords=spigen+iphone+6s&refinements=p_n_feature_nine_browse-bin%3A10030581011%2Cp_89%3ASpigen

9 dolardı fiyatı, bir kaç ürün daha almıştım, kargoyu da eklersek aslında 11 dolara geldi.. kullanıyorum gayet de güzel, ayrıca çok ince olmasına rağmen güven verecek kadar da kalın . tavsiye ediyorum ama biraz fiyatının düşmesini bekleyin isterseniz.

Valla bu kadar olur bende bundan istiyordum ama 20 dolarda fazlaymis
    Hemen hemen Tr ile ayni fiyata geliyor.

Bende ultra hibrid den 3 renk Slim Armor dan da 2 renk var

Fakat biraz daha ince ve koruyucu bisey istiyordum sizin aldiginiz tam olarak öyle heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Spigen alacaksanız Amazon'dan alın arkadaslar tabii ki. Kargoyla beraber 12 dolara daha yeni aldım. 100 lira verilir mi yazık

Hocam link atabilirmisiniz

hocam benim aldığım buydu ama fiyatı artmış malesef

http://www.amazon.com/iPhone-Spigen%C2%AE-SOFT-FLEX-Premium-Flexible/dp/B00LL5DV9U/ref=sr_1_24?s=wireless&ie=UTF8&qid=1462113464&sr=1-24&keywords=spigen+iphone+6s&refinements=p_n_feature_nine_browse-bin%3A10030581011%2Cp_89%3ASpigen

9 dolardı fiyatı, bir kaç ürün daha almıştım, kargoyu da eklersek aslında 11 dolara geldi.. kullanıyorum gayet de güzel, ayrıca çok ince olmasına rağmen güven verecek kadar da kalın . tavsiye ediyorum ama biraz fiyatının düşmesini bekleyin isterseniz.

Valla bu kadar olur bende bundan istiyordum ama 20 dolarda fazlaymis
    Hemen hemen Tr ile ayni fiyata geliyor.

Bende ultra hibrid den 3 renk Slim Armor dan da 2 renk var

Fakat biraz daha ince ve koruyucu bisey istiyordum sizin aldiginiz tam olarak öyle heralde

12.99 dolar olmuş.

• Geçen sene D&R, ellerinde kalan Spigen kılıfları 20 - 25'TL'ye satıyorlardı. Bu kılıflara bu kadar çok para veren adam ya kerizdir ya da parasının kıymetini bilmiyordur. Aliexpress'den şimdiye kadar maksimum 10 dolar ödemişimdir. Sıkıldıkça yenisini alıyorum. Buradan alışveriş yapamayanlara yardımcı olurum.
  • Aliexpresden alışveriş yapmak gönlümden geçiyor ama işte hem güvenlik endişesi var bende hemde kendime ait kart yok :(

• Bugün mail attım fiyatların çok kötü olduğuna dair, mail cevabı olarak SE için yeniden üretildiği, Dolar'a göre asıl store'dan bu fiyat ile satabildiklerini söylediler.

Şimdi baktım %20 indirim yapmışlar ürünlerde.
  • Gidin ebaydan 3 dolarlık kılıf alın denmiş ama Spigen şeffaf kılıflarında 2 yıl sararmaya karşı garanti veriyor ...kaldı ki ebaydan Amazon'dan 30-35 güne kılıf gelecek diye telefonu kılıfsız mı kullanacağım ?

• alexturner kullanıcısına yanıt
    Spigendeki SE kılıfları onsiparisli en az 3 haftada gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

Gidin ebaydan 3 dolarlık kılıf alın denmiş ama Spigen şeffaf kılıflarında 2 yıl sararmaya karşı garanti veriyor ...kaldı ki ebaydan Amazon'dan 30-35 güne kılıf gelecek diye telefonu kılıfsız mı kullanacağım ?

Sararmaya karşı garanti veriyor diye bir kılıfa 10 kılıf parasımı verelim. :)

Kılıf önemli ama para verdikten sonra otterbox ve speckin kılıfları alınır.
  • iPhone se için Speck candyshell grip kılıf aldım 10 liraya orjinal olduğundan şüpheliydim ama kutusunda geldi orjinal. şimdi baktım satıcı Speck kılıfları kaldırmış. iyi bir fırsattı model seçeneği de vardı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.