Şimdi Ara

40.Yil mi 180 AMG mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dostum35

Şahsi fikrim deneme yanılma yapmanız, arabalara ilginiz varsa sizin için zevk haline de gelebilir, 1-2 yıl 3 serisi, 1-2 yıl c serisi, 1-2 yıl Audi A4-A5-A6 ve hatta arada bir Mercedes e serisi, BMW 4 ve 5 serisi, bazen Insignia bazen Passat alıp da kullanmanız daha doğru olur, hem yıl geçtikçe yaşanan değer kaybını minimum seviye yaşamış olursunuz hemde yeni araç deneyip tecrübe sahibi olursunuz, dolayısıyla bir araca 200 bin TL verip yıllarca kullanmak her açıdan çok saçma.
    Söylediğiniz benim gibi arabalara düşkün biri için çok mantıklı. İç işleri bakanımızı buna ikna edebilirsek sanırım benim için en uygun seçenek bu alacak gibi. Çok teşekkür ederim
  • Ben de tercihimi BMW den yana kullanıyorum. donanım olarak 40.yıl çok önde.

NBT büyük ekran ve Harman Kardon ses sistemi çok iyi.
  • 40. Yıl fiyatlarını çok uçurdular. Sahibinden piyasası 40. yıl için bence aşırı uçuk rakamlar. Ne bileyim Edition M Sport bence daha alınabilir bir araç.
  • Bu kadar az kilometre yapsam ne 3 ne de c serisi almam
    Direkt 5 serisi veya E serisi alin
    520i Premium ya da E180 EditionE olarak arayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
  • O paraya net e180 edition alınır
    Geç C yide 3üde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşın gençse e180 olmaz o halde c180 alırdım
    3 serisini temiz bulmak zor hep apaçilerin eline düştüğü için,yan yan gittikleri için hep hor kullanılmış oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c180, 320i'ye göre içi bana çok daha dar geldi. Sürücü koltuğunda otururken daraldım resmen. 320i biraz daha ferah olduğundan 4 kişilik bir aileyi bence c180'e göre daha çok memnun eder.

• 40. yıl varken C yi seçmeniz hayal kırıklığı yaşatır her anlamda.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar,

2016 model temiz bir 40. yıl buldum ve aldim. Simdilik araca alisma sürecindeyim. Yardim eden herkese tesekkur ederim. Allah daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah.
  • Her ikisini de tatilde kullanmak için kiralamış biri olarak söylüyorum ikisinin de arka yaşam alanı dar bir kere bunu bilerek alın.

Her ikisi de deli gibi yakıyor, Bmw'de cruise control yoktu ama yine de uzun yolda sabit gitmeye çalışmama rağmen 8 litre gördüm. Mercedes de 8-9 yaktı. ( evet baya güzel basarak gittim, hiç uğraşamam tın tın gitmekle ) Şehir içinde ikisi de ortalama 25 km süratte 12-14 litre arası yakıyordu.

Bmw 3.20 ied idi, 40. yıl donanımını bilemeyeceğim. Öyle güzel gitmiyordu yani 170 bg gibi değildi, Mercedes de çok hevesli değildi gitmeye sanırım 156 bg falandı. İkisinin de yürümesini pek sevmedim açıkçası.

Tip olarak Mercedes'i daha albenili buluyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.
  • A4 1,4 tsı ya da C kasa alırım. C ye hiç binmedim ama 150 beygir Act li motor çok iyi yürüyor A4 te.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfcelik

Tekrar merhaba arkadaşlar,

2016 model temiz bir 40. yıl buldum ve aldim. Simdilik araca alisma sürecindeyim. Yardim eden herkese tesekkur ederim. Allah daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah.
    Hayirli olsun, bence cok dogru bi tercih.
    Gule gule kullanin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.