Şimdi Ara

400,00 TL ye telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 400 liraya önereceğiniz telefon ne olur.. Anne ve babama alacağım.. Şarjı iyi giden kamerası iyi, dokunmatiği sorun çıkartmayan ve dışı yıpranmaya karşı dayanıklı bir telefon olsun yeter.samsung galaxy s3 mini, Samsung galaxy trend plus s7580, Asus zenfone 4, Samsung galaxy j1 ace, Samsun i 8150w
    Bildiklerim bunlar var. Bunlar arasında hangisi iyidir başka seçenekler de olur.. Anneler gününe yetişsin istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba , Lenovo1000 Modeline göz atmanı öneririm

İyi forumlar...
  • Lenovo a 1000 benim belirttiğim telefonlardan daha mı iyidir.. Ben özelliklerden çok anlamam sadece dediğim gibi dokunmatiği geçişleri iyi olsun şarjı iyi gitsin fotoğraf kalitesi de öyle kötü olmasın.. Zaten anne babamın oyun oynayacak halleri yok.. Samsung s3 mini nin android sürümü eski sanırım lenovonun 5 ti

• quote:

Orijinalden alıntı: StefanJohansen

Merhaba , Lenovo1000 Modeline göz atmanı öneririm

İyi forumlar...

Lenovo a2010 nasıldır

• Lumia 535 bi düşün derim. Bunun dışında bütçeyi biraz çıkarsan lenovo a5000 i öneririm kameri iyi ama en can alıcı noktası 4000mili amper bataryası şarj ve fiyat konusununda rakipsiz. ayrıca dolby ses desteği . 480 tl civarı.. ayrıca yazdığın telefonların hiçbirinin sıfırını almamanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 30 Nisan 2016; 17:27:17 >

• a7000
  • amoment A kullanıcısına yanıt
    Bu seviyedeki iyi telefonlardan bir tanesidir.

http://n11.com/lenovo-a2010-lenovo-turkiye-garantilidir-P108579831?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21

Ancak fiyatı zorlamanız gerekir.

Android 5.0 ile gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 30 Nisan 2016; 18:10:37 >
  • S3 mini sakın alma telefon kasmaktan ağlıyor resmen ev arkadaşım kullanıyor uzak dur.

• Teşekkür ederim arkadaşlar.. Fikirleriniz benim için çok önemli ..söylediklerinizi araştırdım şimdi de lumia 625 Vestel Venüs 5 x ve Lenovo a2010 arasında kaldım..ancak bundn fazla zorlayamam .. Vestel'in tipi hoşuma gitti kullanıcılar da memnunmuş, 625 4,5 G ile uyumlu , a2010 un ise fiyatı uygun ama kabı plastikmiş .. Telefon almak bi kaç gününü harcıyor insanın

• amoment A kullanıcısına yanıt
    Bence Vestel Venüs 5 X olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 30 Nisan 2016; 22:49:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.