Şimdi Ara

400-450tl sinema bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evdeki LCD TV'me bağlı olan p4 1.5 bilgisayarım bozuldu. yeni sistem almayı düşünüyorum.
    sadece tv'ye takılı olacak 1080p filmleri oynatsın , hdmı çıkışlı olsunistiyorum.
    kasa için dark fusion kasayı düşünüyorum. Hdd var , wi-fi kartımda var
    fiyata dahil olanlar kasa+anakart+işlemci+ram- 1080p oynatacaksa ekrankartı o/b-yada harici farketmez.
    Anakart usb3.0 desteklerse iyi olur. iyi sistem olacaksa fiyatta artışta olabilir.
    yardımınız için şimdiden teşekkürler

• MSI 880GMA-E45 AMD 880G/SB850 AM3 DDR3 1600MHz (O.C.) VGA&HDMI Anakart : 193 TL (VATAN)
    KINGSTON 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram (KVR1333D3N9/2G) : 53 TL (VATAN)
    AMD Athlon II X3 445 AM3 3.1GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci : 147 TL (VATAN)
    DARK FUSION 300BB SLIM HTPC KASA SİYAH 300W : 126 (NET SİPARİS)

TOPLAM : 519 TL

usb 3.0 için board'u böle bir şey yaptık. Ancak Size kesinlikle USB 3.0 desteğinin olması lazım diye düşünüyorum.

370-380 TL'ye USB 3.0 olmayan (MSI E-51), 2 çekirdekli ( Athlon II X2 245) bir sistem de yapılabilir.
    Kasa seçiminiz güzel.

Oyun oynamayı düşünürseniz 500TL'ye USB 3.0'dan vazgeçerek, HD5570 ekran kartını ilave etmelisiniz.
  •  400-450tl sinema bilgisayarı

400-450tl sinema bilgisayarı

sadece film izlemek için ise 184 TL ye söyle birşey alsan daha uygun olur.İstersen içine 3,5 inch dahili hdd,yada usb ile harici hdd bağlayabilirsin.
    hdmi çıkışı,optik çıkışı var.elindeki hdd yide içine takarsın lcd nin yanında ufacık durur.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemania-35-sata-hdd-full-hd-mkvdts-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmpcin/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd85322

• sayın ramptha ilginize teşekkürler.
    aslında bütçemi sizin önerdikleriniz doğrultusunda arttırabilirim.
    sadece 2 sorum olacak dark fusion içine benim elimdeki pcı wi-fi kart sığar mı?
    ve bu bilgisayarı download bilgisayarı olarak kullanmayı düşünüyorum. Standart soğutucuyla çok sorun yaşar mıyım? başka soğutucu şart mıdır?
    İşlemciyi amd x2 245yapıp farkı daha uygun bir kasada kullansak nasıl olur.
    benim kasayla ilgili sıkıntım da var şu kulaklık girişleri saklı olan yada renkleri belli olmayan ( o siyah ön panelde kırmısı yeşil renk hiç güzel durmuyor- kasayı değiştirmeden orada değişiklik yapabilir miyim ?)
    benzer fiyata başka o ayarda bir kasa var mı? ben baktım akasa midas var ama nasıldır? birde fiyatı biraz çok daha uygun fiyatlı olsa iyi olur. küp kasalarda olabilir. Dark'ın küp kasalarından ben hiç 300w olanı bulamadım yok mu acaba?
    ilginiz ve emeğiniz için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dok_asklepios -- 21 Aralık 2010; 0:23:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dok_asklepios

sayın ramptha ilginize teşekkürler.
    aslında bütçemi sizin önerdikleriniz doğrultusunda arttırabilirim.
    sadece 2 sorum olacak dark fusion içine benim elimdeki pcı wi-fi kart sığar mı?
    ve bu bilgisayarı download bilgisayarı olarak kullanmayı düşünüyorum. Standart soğutucuyla çok sorun yaşar mıyım? başka soğutucu şart mıdır?
    İşlemciyi amd x2 245yapıp farkı daha uygun bir kasada kullansak nasıl olur.
    benim kasayla ilgili sıkıntım da var şu kulaklık girişleri saklı olan yada renkleri belli olmayan ( o siyah ön panelde kırmısı yeşil renk hiç güzel durmuyor- kasayı değiştirmeden orada değişiklik yapabilir miyim ?)
    benzer fiyata başka o ayarda bir kasa var mı? ben baktım akasa midas var ama nasıldır? birde fiyatı biraz çok daha uygun fiyatlı olsa iyi olur. küp kasalarda olabilir. Dark'ın küp kasalarından ben hiç 300w olanı bulamadım yok mu acaba?
    ilginiz ve emeğiniz için sağolun

Elinizdeki wi-fi kartın marka/modelini belirtirseniz yorum getirebilirim.
    Std soğutucuda yaşayacağınız en temel proble ses olacaktır.
    Daha uygun kasa alternatifleri bence pahalı. Küp kasalar bence (şahsi kanaatim) pek de kullanışlı değil. Özellikle salon kullanımında. (Gerçi buna siz karar vereceksiniz)
    Ksaya yapacağınız modifiye işlemclerinin ucu bucağı yok. Bu konuda yorum yapamayacağım.
    Akasa midas boyut olarak biraz daha büyük zannedersem.
    AOPEN'ın küp kasaları daha yoğun. Oradan bir tane beğenebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.