Şimdi Ara

400-500₺ye oyun pc si!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyle sistem ayarlayabiliyosan bana da bul bir tane 100 de ben vereyim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo Vespucci

quote:

Merhaba beyler, 500₺ bütçem ve 450watt frisby psu var yeni sayılır 3-5 ay oldu emin değilim ama gayet memnunum bu kriterlere göre bana hd çözünürlükte yani 1280*1024 ya da 1300*xxxx çözünürlükte High da +30 fps de her oyunu oynatabilecek sıfır 2. El farketmez 4 çekirdekli amd intel farketmez intel olması daha iyi bir sistem toplamanızı ya da tavsiye etmenizi rica ediyorum nfs rival cod ghost bf4 crysis 3 gibi oyunları High da oynayabilmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

1000 olsa belki ama, 400-500 2.el bile çok zor.

Ne yaptın kardeş sen ya 500₺ ye 1. Nesil i7li sistem topladım crysis 3 ü Full hd de High da rahat rahat oynayabileceğim sistem ayarladım tek eksiğim monitör ve hdd

O zaman konu açmaya ihtiyacın da yoktur senin. Ne de olsa kendi sistemini toplayıp millete küstahlık yaptığına göre.

Aynen hocam bu tipler çok arttı yardım etmiyorum kimseye artık allah sabır versin edenlere

Ayar oluyorum böyle tiplere. Adam öneri yapmış adama kalkıp bu fiyata değmez demiş. Kurduğu sistemin adı i7 ama ha. Hem gerisi fıs hem de 1. Nesil toplamış artistlik yapıyor.

• etoxer123 kullanıcısına yanıt
    O dediğin oyunları high da acmak ıcın bütçen kadar nerdeyse ekran kartı taktırman gerekir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba beyler, 500₺ bütçem ve 450watt frisby psu var yeni sayılır 3-5 ay oldu emin değilim ama gayet memnunum bu kriterlere göre bana hd çözünürlükte yani 1280*1024 ya da 1300*xxxx çözünürlükte High da +30 fps de her oyunu oynatabilecek sıfır 2. El farketmez 4 çekirdekli amd intel farketmez intel olması daha iyi bir sistem toplamanızı ya da tavsiye etmenizi rica ediyorum nfs rival cod ghost bf4 crysis 3 gibi oyunları High da oynayabilmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

Ne yaptın kardeş sen ya 500₺ ye 1. Nesil i7li sistem topladım crysis 3 ü Full hd de High da rahat rahat oynayabileceğim sistem ayarladım tek eksiğim monitör ve hdd

O zaman konu açmaya ihtiyacın da yoktur senin. Ne de olsa kendi sistemini toplayıp millete küstahlık yaptığına göre.

Sen öyle diyorsan öyledir kendim her türlü sistemi toplayacak düzeydeyim burada yaptığım ikinci bir gözün yani sizlerinde yardımcı olmanız bu kadar alıngan olma dostum ne yani boş boş oturup sadece sizleri mi bekleyeyim mümkün olduğunca en iyiyi almaya çalışıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam bu tipler çok arttı yardım etmiyorum kimseye artık allah sabır versin edenlere

Ayar oluyorum böyle tiplere. Adam öneri yapmış adama kalkıp bu fiyata değmez demiş. Kurduğu sistemin adı i7 ama ha. Hem gerisi fıs hem de 1. Nesil toplamış artistlik yapıyor.

Phenom serisinden öberebileceğn 4-6 çekirdekli modellerin hepsinden çok daha iyi bir işlemci tek çekirdek performansı çok daha iyi 4 çekirdekli olduğu için çoklu işlemlerde de gayet iyi incelemelerde 10 üzerinden 7.1 alan işlemci her yerde 300₺ den aşağı satılmazken Allah razı olsun arkadaş 150₺ ye bıraktı bir sıkıntısı da yok şimdi ben bunları yapıyorum diye kötü mü oluyorum yaptığınız tavsiye ve yardımlar yeterli gelmeyip daha iyisinin olabileceğini bildiğim halde almayınca ya da bunu belirtince kötü olan ben oluyorsan varsın ben kötü olayım hepinize söylüyorum alıngan tipler ekran kartını da xfx 6850 black edition buldum 190₺ ye psu zaten var anakart alacağım hdd ram bu kadar bunları da aşağı yukarı 300₺ ye toplarım inşallah toplamda yaklaşık 650₺ ediyor ama varsın olsun bende hepsini birlikte alamam ama daha iyi sistem toplamış olurum!!! Ne olur şurada atarlı giderli hayattan ümidini yitirmiş canlılar gibi mesaj atmayın niyetliyim kaldıramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

O dediğin oyunları high da acmak ıcın bütçen kadar nerdeyse ekran kartı taktırman gerekir...

Full hd de oynamayacağım dostum o yüzden 100-300₺ lik ekran kartları yeterli

• İ7 nin oluşu bile 300 eder athlon x4 işini gorur bir de overclock yaparsın mis gibi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

İ7 nin oluşu bile 300 eder athlon x4 işini gorur bir de overclock yaparsın mis gibi olur

Dedim ya işte arkadaş sağolsun 150₺ ye alıcam :D

• Modeli ne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Modeli ne ?

İ7 875k

• Cozünürlük düştükçe yük işlemciye biner.Yani çözünürlük düşük diye ekran kartını işlemcinin alabileceği en iyi ekran kartını alma.e5600 felan işini görmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Cozünürlük düştükçe yük işlemciye biner.Yani çözünürlük düşük diye ekran kartını işlemcinin alabileceği en iyi ekran kartını alma.e5600 felan işini görmez.

Verdiğin bilgi iyi oldu fark etmiştim bende diyorum yüksek ayarlarda oynarken bir sıkıntı yok düşürdükçe sistem biye kasılıyor diye kendimi yiyordum zaten o işlemcilere hiç bakmadım bile :D

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    sağolasın dostum teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.