Şimdi Ara

400-500 ytl civarı elektro gitar tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi solaksan simetrik gitar alabilirsin yada özel getirtmen gerekebilir bu bizim kaderimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bL4m3

bu bizim kaderimiz

tünelde sordum bi tane vardı fender. unkapanında da dandik bir marka vardı, 185ytl ye.
  • ben sana satayım benimn gitarı 520 ye aldım.. 450 ye satayım sana... extreme gitar.. tellerinide daha 1 hafta önce yeniledim.. pm at ilgileniyosan
  • resim falan var mı ki? (solak olacak)
  • fender ne kadardı?
    quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

Orjinalden alıntı: bL4m3

bu bizim kaderimiz

tünelde sordum bi tane vardı fender. unkapanında da dandik bir marka vardı, 185ytl ye.
  • taksim-tünele ugramadan gitar alma arkadasim.kadikoy,unkapani yalan.
  • washburn ve fender'in 300 dolar civar canavar gitarları var...
    onlara bak derim...
  • tünelde zuhal müzikte 250$ BCRich baba gibi bi gitar war solak hem:) yeni başlıyosan elektroya bayaa rahat bi gitara benziodu
  • baba bcrich in gitarları çok hatta inanılmaz güzel ama kaliteli değil...
    verdiğin paraya değmez...
    www.bcrich.com
  • önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar
  • ben dandik marka castilla kullandım fena değildi yeni başlıyorsan kullanabilirsin bunu (170 dolar). bir ara puldin kullandım ama amerikandan gelmişti!!
  • merhaba,

mesajların uzerinden oldukca zaman gecmis ama ben genede yazayım dedim. Gitar almak manavdan karpuz almaya benzemiyor. Öncelikle ne tarz muzik yapacagın önemli. Çünkü her gitarın karakteri ve tonu farklı. Öncelikle bunu belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız. Bunu bilmeden git şunu al bunu al diyemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

merhaba,

mesajların uzerinden oldukca zaman gecmis ama ben genede yazayım dedim. Gitar almak manavdan karpuz almaya benzemiyor. Öncelikle ne tarz muzik yapacagın önemli. Çünkü her gitarın karakteri ve tonu farklı. Öncelikle bunu belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız. Bunu bilmeden git şunu al bunu al diyemem.

bence de...
    gerçi üstünden 7 ay geçmiş adam 2.yi bile almıştır ama neyse...
  • nihohoh adam gitarı almış hatta solo atmaya başlamıştır şimdiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

nihohoh adam gitarı almış hatta solo atmaya başlamıştır şimdiye

ben de bunu diyorum ya şimdi herif kendini kasıyodur iyice, profesyonel olmuştur...
  • Prof olmus mudur bilmiyorum ama forumda tavsiye edilen Esp yi almışsa metalci olumuşdur diyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 2 Şubat 2006 13:55:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

Prof olmus mudur bilmiyorum ama forumda tavsiye edilen Esp yi almışsa metalci olumuşdur diyebilirim :)

evet işte bu kesin...
    bizim metal tayfasına birisi daha eklendi :P
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.