Navigasyon cihazı almak istiyorum. Bütçem 400-500tl civarı...
Almak istediğim navigasyon cihazında önceliklerim şu şekilde.
1 - Navigasyon cihazının haritasının güncel olması ve devamlı güncelleme desteği vermesi. 2 - Daha önce hiç kullanmadığım için şarj cihazına devamlı kullanabilecekmiyim? uzun yolda 10-12 saat açık kalıcak. 3 - Cihazdan aracımın müzik sistemiyle mp3 dinlemek istiyorum. Bu konuda da cihazın yüklediğim klasörleri ayrı ayrı tanıyor olması ilk tercihimdir. Bunun içinde şarj cihazının çoğunlukla takılı olması gerekiyor sanırım. Uzun yolda... 4 - En son olarakta işe yarar bir bluetooth desteği olursa süper olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Next YE-G 828 ve Next YE-G 708 (iGO8 arayüzü+Başarsoft Haritalı) cihazlarını tavsiye ederim.
Next YE-G 708 cihazında FM transmitter var, oradan mp3 dinlenebilir. Ayrıca InstantFixII özelliği sayesinde uyduya çok çabuk bağlanıyor, iz kaydı yapıyor, 3 yıl süre ile ücretsiz Başarsoft harita güncellemesi var. Ancak Bluetooth özelliği yok. Fiyatı 395 TL (hepsiburada.com)
Next YE-G 828 ise 708'e ilave olarak Bluetooth var, camera özelliği vardır. Aama fiyatı 700 civarı.
Kesinlikle Garmin almanı önermem. Çünkü bende Garmin Nüvi 200 var. Şu anki aklım olsa Next YE-G 708 alırdım.
bluetooth önceliklerimin içinde en sonda geliyor zaten. olmasa da olabilir. Biraz inceliyim. hafta sonu almayı düşünüyorum.
Ben de Next YE-G 708 almayı düşüüyorum tavsiyye eder misiniz? Bluetooth yalnızca telefon konuşmaları yapmak için mi kullanılıyor? Next YE-G 828 sahipleri GPS koordinatlı foto özelliğini çok kulanıyorlar mı?