Şimdi Ara

400-650 lira arası akıllı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. öyle internete falan çok giren bir adam değilim. telefondaki temel kullanımım mp3 dinlemek, whatsapp ve last.fm (arkada sadece uygulama olarak çalışıyor dinlediklerimi arşivliyor, last fm'den şarkı açmıyorum). oyun yüklemem, fotoğraf ile kesinlikle işim olmaz, facebook twitterım yok. youtubedan çok nadir video açarım. günde yaklaşık 3 saat müzik dinliyorum, bazı kulaklık girişleri yalama oluyor sağlam olması lazım bir de çok dinlediğimden dolayı şarjının iyi gitmesi lazım. gerçekten iyi gitmesi, şu an eski bir 5800 kullanıyorum şarjı iki gün dayanıyor hala ama akıllı telefon kullananların her yerde şarj aletiyle dolaştığını görüyorum ve bu beni korkutuyor. fiyat aralığında şu telefonları buldum:

SAMSUNG GT-S7580 Galaxy Trend Plus

HTC Desire 310

LG L80

SONY XPERIA E1 (walkman özellikleri de ilgimi çekiyor)

NOKIA Lumia 630 (gönlümden bu geçiyor nokia sağlamdır gibi düşünüyorum)

SAMSUNG Galaxy S3 Mini i8200

SAMSUNG Galaxy Grand Neo I9060

hangisini bana önerirsiniz ya da önereceğiniz başka telefon var mıdır? şimdiden çok teşekkür ederim

• asus zenfone 5 öneririm ( tek simli olan)
  • Yok daha koy zenfone5 al yok daha fazla koyamam dersen zenfone4e bak tatmin ederse
  • Lumia1320 650tl 6" buyuk gelmezse cok basarili fiyatina gore sarji rahat 3gun gider.
    androidde o fiyatlara sarji 12saatten fazla giden telefon bulamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

asus zenfone 5 öneririm ( tek simli olan)

zenfone'un şarj olayları nasıl peki? iyi gidiyor mu? yani dediğinize göre gidiyor herhalde. peki neden mesela xperia tercih etmemeliyim de zenfone'u tercih etmeliyim ya da neden samsung grand neo değil? aslında birazcık para koyabilirim üzerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

Lumia1320 650tl 6" buyuk gelmezse cok basarili fiyatina gore sarji rahat 3gun gider.
    androidde o fiyatlara sarji 12saatten fazla giden telefon bulamazsin.

internette fiyatı en az 790 vs... gibi görünüyor. garantili olarak 650'ye nerelerde bulunur?
  • ssoujiro S kullanıcısına yanıt
    fiyat olarak yukarı çıkarsan başka telefonlar da önerilebilir ama o paralara xperia'dan verim alamazsın, madem hazır bütçen var paranın karşılığını al derim, şarj olayı gayet yeterli, kafana bişey takılırsa bu konuyu biraz gezebilirsin, özellikle ilk mesajı
    http://forum.donanimhaber.com/m_94489111/tm.htm
  • Zenfone5 yarim gun anca gidiyor sarji kardesim ama o fiyatlarada pil performansinda bi avea intouch4 varki oda zenfone5ten 2saat fazla gider anca.
    lumia1320 dun A101de 650tlden satildi eger arastirirsan stogunda kalan elbet vardir bi magazasi.

• quote:

Zenfone5 yarim gun anca gidiyor sarji kardesim ama o fiyatlarada pil performansinda bi avea intouch4 varki oda zenfone5ten 2saat fazla gider anca.
    lumia1320 dun A101de 650tlden satildi eger arastirirsan stogunda kalan elbet vardir bi magazasi.

aslında lumia çok hoşuma gitti. nokia seviyorum ama ekranı çok büyük. zenfone'un şarjının yarım gün gitmesi gerçekten üzücü. çok fazla şey kullanmasam da mı yarım gün gider anca?
  • Piranha iq plus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ve facebook, twitter, instagram gibi uygulamalari gun boyu kullanmam dersen bir gunu cikartir ZF5. Yogun kullanim icin yarim gun demistim.

• quote:

Oyun ve facebook, twitter, instagram gibi uygulamalari gun boyu kullanmam dersen bir gunu cikartir ZF5. Yogun kullanim icin yarim gun demistim.

peki hocam zenfone 4 için ne diyorsunuz? o yetmez mi bana?
  • Müzik dinleyeceğin için şarz sıkıntısı çekmezsiz zaten , listedeki samsung s3 mini felan bunları sil güncel telefonları araştır , zenfone 4 veya 5 olabilir.

• 2. El bir moto g al keyfine bak, şarjı da iyi gider, kulaklık sesi de iyidir, radyosu da var ekstradan. Bir de android 5 var.

• Android olarak zen fone 5 veya 4 windows düşünüyorsan lumia 820 500 tl ye ve o fiyata baya iyi yada 2. el garantili uygun fiyata sağlam bir telefon bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ssoujiro

quote:

Oyun ve facebook, twitter, instagram gibi uygulamalari gun boyu kullanmam dersen bir gunu cikartir ZF5. Yogun kullanim icin yarim gun demistim.

peki hocam zenfone 4 için ne diyorsunuz? o yetmez mi bana?

Zenfone 5 bile orta segment telefonlar icinde performansi asagilarda bi telefonki zenfone 4 hic tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.