Şimdi Ara

400 tl telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 131murat

quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

lumia 630 için dedim

Hocam lumia 535 nasıldır hocam 400 tl var diye wp davrandık bi bulamadık bütçeye yahu bu arada whatsap facebook bildirim gelmeme sorunu varmıs dogrumu bide telefonların kendi klavyesinde emoji yokmu ?

O fiyata sana sıfır lumia 620 al derim.Kamera önemli dediğin için diyorum.Yoksa 530 ve 525 modelleri de var ama flaşı yok.Ama bu modellerde ram 1 gb.

Yada telefoncuları dolan 2. elden lumia ölü fiyata bulursun.Al bir 1320 keyfini çıkar.

Android olarakta nokianın wp olatformunu tanıtmak için çıkardığı Nokia xl modeli var 449 tl.Onu da incele derim fena değil ama kamerası flaşlı ve 5 inç ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 19 Nisan 2015; 21:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

lumia 630 için dedim

Hocam lumia 535 nasıldır hocam 400 tl var diye wp davrandık bi bulamadık bütçeye yahu bu arada whatsap facebook bildirim gelmeme sorunu varmıs dogrumu bide telefonların kendi klavyesinde emoji yokmu ?

lumia 535 sorunlu bir telefon dokunmatiği sapıtıyormuş.kardeşim teknosada 525 var 350tl ye telefonda ön kamera yok ve arka taraftada flaş yok ama iyi trlefondur 1gb ram var batarya iyi sayılır bence kaçırma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony xperia e4 alıcağım ağa 150 tl daha arttırıp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony xperia e4 alıcağım ağa 150 tl daha arttırıp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.